-3.4 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Kyyjärvellä yhteisöllinen ulkoilupäivä

Kyyjärven kunnassa on onnistuttu aktivoimaan kolmas sektori kuntaorganisaation rinnalle tuottamaan kuntalaisille asumisviihtyvyyttä kasvattavia aktiviteetteja.

Ensi lauantaina Kyyjärven kunnan liikuntatoimi yhteistyössä Kaunis Kyyjärvi ry:n, Kyyjärven Kyky ry:n, Kyyjärven Marttojen sekä Sinikka ja Eero Ylitalon kanssa järjestävät kaiken ikäisille suunnatun ulkoilutapahtuman Kyyjärven jäällä.

MAINOS

Erimittaisia latureittejä on ajettu järven jäälle ja reittien varrelle on yhteistyötahojen toimesta pystytetty latukahviloita ja erilaisia aktiviteetteja. Kyyjärven Martat tarjoilevat Pölkissä laavulla mehua ja makkaraa sekä järjestävät visailun.

Kyyjärven Kyky puolestaan on pystyttänyt hengähdyspisteen Kalliorannan leirintäalueen laavulle. Myös siellä on tarjolla mehua ja makkaraa.

Kunnanjohtajan läksiäislettuja tarjolla

Kunnanjohtajan virka-asunnon, Tukkirannan, rannassa Sinikka ja Eero Ylitalo tarjoavat kunnanjohtajan läksiäislettuja nokipannukahvien kera. Myös kuumaa mehua on tarjolla.

Lapsille on rantaan kunnan laitosmiesten toimesta rakennettu perinteinen hoijakka ja luisteluhalukkaille on jäälle aurattu luistelurata. Potkukekkailu ja myös retkiluistelu Lintusaareen onnistuu letunpaistopaikalta saareen aukaistua tolaa pitkin.

Tapahtuma on tarkoitettu kaiken ikäisille ja kuntoisille. Poikkeaminen latukahviloissa ei edellytä välttämättä hiihtosuoritusta. Kahville, mehulle, makkaralle voi poiketa vaikka muuten vain ja nauttia mukavasta seurasta raikkaassa kevätilmassa.

Latukahviloihin on aurattu reitit, joka mahdollistaa tulon sinne yhtälailla lastenvaunuilla kuin rollaattorillakin.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät