14.3 C
Alajärvi
torstai 08.6.2023
spot_img
MAINOS

Pasi Leikkari ProAgria Etelä-Pohjanmaan edustajiston puheenjohtajaksi

ProAgria Etelä-Pohjanmaan edustajisto kokoontui tänään perjantaina järjestäytymiskokoukseen Härmän Kuntokeskukseen.

Kokouksessa valittiin edustajistolle puheenjohtaja sekä varapuheenjohtaja vuosiksi 2018 – 2019.

Puheenjohtajaksi valittiin Pasi Leikkari Alajärveltä. Lehtimäellä maitotilaa pitävä Leikkari on kolmatta kautta edustajistossa. Varapuheenjohtajaksi valittiin Ilpo Ulvinen Lapualta. Ulvinen on ollut edustajiston varapuheenjohtaja jo viime kaudella.

MAINOS

Maakuntauudistus tuo viljelijöille ja neuvonnalle uusia lisähaasteita. Vaativa tehtävä meillä puheenjohtajilla ja edustajistolla on ilman niitäkin, mutta kyllä me pärjätään. Yhteistyöllä, Pasi Leikkari totesi.

Edustajiston kevätkokouksessa hyväksyttiin myös vuoden 2017 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä hyväksyttiin ajantasaistettu vaalijärjestys. ProAgria Etelä-Pohjanmaan ylintä päätäntävaltaa käyttää 42 paikkainen edustajisto.

Järjestön jäsenistö valitsi loppuvuodesta 2017 uuden edustajiston keskuudestaan. Edustajiston kausi on nelivuotinen eli uuden edustajiston kausi on 2018 – 2021.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät