-6.6 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Tukkilaisromantiikkaa Karstulan kesäteatterissa

Tukkijoella-musiikkinäytelmä Karstulan Wanhat Wehkeet -areenalla starttaa tulevana sunnuntaina teatterikesään. Musiikkinäytelmässä on luvassa maalaisromantiikkaa höystettynä huumorilla. Rakkaus ja raha ovat tarinaa eteenpäin vievä punainen lanka yhdistettynä kaikenlaiseen keinotteluun ja kieroiluun.

Rooleissa nähdään Jarkko Järvenpää (näytteli Topi Sorsakoskea Ähtärin kesäteatterissa 2014), Tiia Turunen, Jari Tuomikoski, Minna Rekonen, Tuula Leppänen, Markku Oksanen sekä muita laulutaitoisia harrastenäyttelijöitä. Näyttelijöitä on kaikkiaan 12. He tulevat Soinista, Saarijärveltä, Äänekoskelta ja Karstulasta. Ohjauksesta vastaa Ulla-Maija Ojansivu. Kunto Ojansivu on tehnyt sovituksen Vili Auvisen ohjaamasta musiikkinäytelmäversiosta.

MAINOS

Näytelmässä on mukana orkesteri, joka huolehtii livemusiikista. Kapellimestarina sekä haitarinsoittajana toimii Mari Syrjälä, Oona Koskinen viulussa sekä Mika Muhonen kontrabassossa.

Mistä kaikki sitten lähti? Myllyjoki Camping -karavaanialueen läpi ja Wanhat Wehkeet – areenan vieressä virtaa Myllyjoki. Se on entisaikoina toiminut uittojokena. Karavaanarialueen laajennus ja joen historian yhdistäminen saivat aikaan idean tämän kesän musiikkinäytelmälle. Ajatusta tukee alueen yleisilme, joka on kuin tehty tälle näytelmälle ja eritoten sen kuvaamaan aikakauteen.

Joukko tukkilaisia. Kesäteatterin miljöö istuu hyvin Tukkijoella-musiikkinäytelmän kuvaamaan aikakauteen ja tapahtumiin.

Ryhmävarausten perusteella Wanhat Wehkeet -areenalle odotetaan huippukesää tälle musiikkinäytelmälle. Musiikkinäytelmä Tukkijoki on varustettu hyvällä huumorilla ja saa katselijan suupielet hymyyn.

Karstulassa sijaitseva Wanhat Wehkeet on matkailualueena elämyksiä ja yllätyksiä täynnä. Alueelta löytyy muun muassa yli sadan ajoneuvon museo eri vuosikymmeniltä, hotelli Wanha Kammari, keilahalli sekä paljon muuta. Varsinkin korsusauna on ryhmien suosiossa.

Turkka tukkilainen ottaa ohjakset käsiinsä Pietolan isännän (Markku Oksanen) talon töistä.

Tanja Kyrönlahti

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät