-14.9 C
Alajärvi
torstai 30.11.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Vimpelin positiivisin Matti on huomaavainen ja lämmin ihminen

Vimpelin Yrittäjät julkisti kesämarkkinoilla kunnan positiivisimmaksi äänestetyn ihmisen: hän on pitkän linjan vapaaehtoistyöläinen Matti Järvelä.

– Matti huomioi kaiken ikäiset ja kokoiset ihmiset, hänellä on aikaa lähimmäisilleen, hän muistaa lähes kaikkien vimpeliläisten etunimet, yrittäjien puheenjohtaja Susanna Korkiatupa luetteli.

Valinnan perusteissa kerrotaan myös, että Matti on loistava, valovoimainen, huumorintajuinen, positiivinen, vitsikäs ja aina hyvällä päällä. Hän kohtelee kaikkia ystävällisesti vauvasta vaariin. Hän kannustaa ja rohkaisee, jos on alamaissa. Matti löytää aina positiivista sanottavaa eikä puhu pahaa toisista. Hänellä on hyvät käytöstavat, hän on auttavainen ja osallistuu vapaaehtoistyöhön. Lämmin ja aito ihminen, joka huomaa aina.

MAINOS

– Olen sanaton, tämä tuli ihan puskista, Järvelä kommentoi saamaansa kunnianosoitusta.

Hänellä on pitkä kokemus järjestyksenvalvojan tehtävistä pesäpallopeleissä ja tansseissa.

– Pesäpallopelissä seisoskelen portilla sillä mentaliteetilla, että “tervetuloa peremmälle, keitetään kahvit”, Järvelä hymyilee.

Hän auttelee lasten Perjantai-pinkaisuissa, esiintyy joulupukkina Vimpelin joulunavauksessa, toimii palokunnan ensivasteporukassa, on mukana koripallossa, vaikuttaa Vimpelin kunnanvaltuustossa. Hän on lahjakas ja kokenut harrastajanäyttelijä, jolla oli viimeksi hupaisa kansanpelimannin rooli Arto Mellerin näytelmässä Siriuksen vieraat.

Järvelä sanoo tykkäävänsä olla ihmisten joukossa ja jutella heidän kanssaan.

– Viskon huulia niin paljon kuin kerkiän. Semmoisia hyväntuulisia, ei pisteleviä. Äitini oli savolainen, Konnevedeltä kotoisin, joten sieltä varmasti on tullut se liukkaus.

Anne Savela

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät