0.5 C
Alajärvi
maanantai 04.3.2024
MAINOS

Soinilaisten muusikoiden konsertti- ja jami-ilta odottaa!

Soinilaisten muusikoiden konsertti- ja jami-ilta on luvassa 18.8. kello 18 alkaen Soinin yhteistalolla!

Helmenkalastajista tuttu Jarkko Järvenpää on mukana mm. illan house bandissä.

Tapahtuma on kohtaamispaikka entisille ja nykyisille soinilaisille muusikoille, mainetta läpi Suomenselän niittäneille ja niittäville mestareille sekä kaikkien näiden entisille, nykyisille ja tuleville ihailijoille.

MAINOS

Lavalle nousee niin menneiden vuosien nuorisobändejä, esikuvia, nousevia tähtiä, vuosikymmeniä viihdyttäneitä ja tanssittaneita soittajia ja laulajia sekä muita kovan luokan keikkailijoita.

Loppuillasta on luvassa vapaamuotoiset jamit niin listatuille esiintyjille kuin muillekin, jotka haluavat tuoda soittonsa tai laulunsa muiden iloksi.

Ilta aloitetaan kello 18 koko perheen ja kaiken ikäisten yhteislaululla, jota vetää tuore soinilainen Kati Tiala. Tämän jälkeen noin kello 19 aloitetaan esiintyjäkavalkadin esiinmarssi. Siitä ilta jatkuu aamuyön tunneille ja viimeiset tiimat vietetään vapaamuotoisten jamien tunnelmassa.

House band tapahtumaan on koottu soinilaisista tai soinilaistaustaisista tähdistä. Kitaraa ja laulua isännöivät Jarkko Järvenpää ja Markku Keski-Mäenpää. Elviira Ploom säestää painon ja koskettimien mestarillisella käsittelyllä illan esiintyjiä. Arto Riihinen tarjoaa pitkän linjan rumpalina rytmit ja Eetu Alatalo hoitaa bassossa loput.

Valokeilassa riittää tekijöitä, jotka ovat Soinin tavoin luonnostaankin huipulla. Moni on jo oppinut tuntemaan, kuinka Jussi Roponen, Maria Saarimaa, Erkki Valkeus, Justus Järvenpää, Harri Kuhmonen Arto Munana tunnettu Lasse Erjamo osaavat laittaa yleisön lentoon.

Timpurin Roudarit esiintyvät illassa odotetuin ohjelmistoin.

Valkeuden sisaruksista huumaavat monipuolisena sellistinä ja kansainvälisilläkin country-lavoilla häikäissyt Martta sekä soulin ja iskelmän laulajana viihdyttänyt Susanna.

Yhtälailla musiikin iloa tarjoavat Timpurin roudarit sekä Miika ja Amanda Saarenpää.

Moni voi myös myöhemmin muistella, kuinka nuoret tähdet, kuten Iiris Honkola tai Jennimari Niemi antoivat 18.8. estradilla jo vahvat näytöt taidoistaan. Lisäksi teatterilavoiltakin tunnettuina tulkitsijoina panoksensa antavat muun muassa Heidi Huvila ja Linda Virkamäki.

Unohtaa ei sovi myöskään Kalevi Järvenpään, Tapio Ollikaisen tai Pekka Noposen sointuja. Ennen loppuillan jameja aiempien vuosien raskaamman musiikin bändit Vahingonlaukaus ja Fearrage laittavat hampaiden paikat sellaiselle koetukselle, että samalla jonotuksella kannattaa pyytää Leppäsen Matiakselta nimmari ja tarkastusaika.

Kyseessä on ilmainen yleisötapahtuma, joka on osa Soinin 150. juhlavuotta. Tapahtuman mahdollistaa Alajärven Osuuspankin tuki juhlavuodelle. Järjestäjinä ovat Kyläpääskyt ja Soinin Sisu. Tarjolla ovat myös ravintolapalvelut illan tarpeisiin. Tapahtuman juontaa Juha Viitasaari.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät