-15.9 C
Alajärvi
torstai 30.11.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Kärkkäinen irtisanoutui kunnanjohtajan tehtävästä

Kärkkäinen irtisanoutui kunnanjohtajan tehtävästä

Vimpelin kunta tiedotti kolmen jälkeen keskiviikkona iltapäivällä, että kunnanjohtaja Timo Kärkkäinen on purkanut virkasuhteensa perhesyiden takia 22.8.2018 päivätyllä kirjeellään. Hänen viimeinen virassaolopäivänsä on 22.8.2018. Kärkkäinen otti viran vastaan aluksi määräaikaisena 1.3.2018. Kun kunnanjohtajan vaali sai lainvoiman, hän toimi vakinaisena kunnanjohtajana 13.3. lähtien. Kärkkäisen koeaika Vimpelin kunnanjohtajana päättyy 31.8. eli reilun viikon kuluttua.

Kunnanhallitus saattaa Kärkkäisen irtisanoutumisen hallintosäännön mukaisesti kunnanvaltuustolle käsiteltäväksi. Ensi maanantaina pidettävässä valtuuston kokouksessa päätetään uuden kunnanjohtajan hakuprosessin käynnistämisestä ja sen aikataulusta. Vimpelin kunnanhallitus kokoontuu käsittelemään kunnanjohtajan hakuprosessia maanantaina iltapäivällä, ennen valtuuston kokousta. Hallinto- ja talousjohtaja Seija Kinnunen hoitaa toistaiseksi kunnanjohtajan tehtäviä.

MAINOS

Vimpelin kunnanvaltuusto valitsi vuonna 1963 syntyneen kauppatieteiden maisteri Timo Kärkkäisen Vimpelin uudeksi kunnanjohtajaksi 29.1.2018. Kärkkäinen oli vahva ehdokas kunnanjohtajan virkaan, sillä kunnanhallitus oli päättänyt tammikuun alussa lähettää hänet toisena kahden ehdokkaan joukosta soveltuvuustesteihin.

Kärkkäisen edeltäjä, hallintotieteiden maisteri Anita Paavola, irtisanoutui kunnanjohtajan tehtävästä viime vuoden lokakuun alussa. Paavola toimi Vimpelin vs. kunnanjohtajana toukokuusta 2015 lähtien ja hänet valittiin kunnanjohtajaksi heinäkuussa 2015.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät