-2.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Kuortaneen elinkeinovastaavan virkaan 41 hakemusta

Kuortaneen avoinna olevaan elinkeinovastaavan virkaan tuli määräaikaan mennessä 41 hakemusta. Virka tuli avoimeksi elinkeinojohtaja Jyri Saranpään siirryttyä Seinäjoen ravikeskuksen toiminnanjohtajaksi.

Hakemuksen määräaikaan mennessä ovat jättäneet: Benizri Susan, Vaasa, Glad Ismo, Savonlinna, Heittola Kaija, Seinäjoki, Hokkanen Juha, Seinäjoki, Ikola Tapani, Lapua, Immonen Jarkko, Lapua, Jussinmäki Niina, Lapua, Karhinen Joonas, Jyväskylä, Kaunisto Piia, Hyllykallio, Kianto Sirkku, Oulu, Korpela Reijo, Mäyry, Kuukka Terttu, Alajärvi, Lahti Maarit, Purmojärvi, Laikola Mika, Tuomikylä, Lipponen Samuli, Kuopio, Moilanen Kari, Kuortane, Mäki-Kala Jaana, Seinäjoki, Nikkola Jenni, Seinäjoki, Palosaari Mika, Alavus, Parkkinen Maritza, Vimpeli, Pirhonen Eero, Kuortane, Reinilä Jaakko, Seinäjoki, Remes Perttu, Seinäjoki, Riskula Marko, Seinäjoki, Ruotsala Aki, Pori, Räihä Tuomas, Oulu, Saariaho Juhani, Alavus, Sankelo Varpu, Leppälänkylä, Sillanpää Jarmo, Saukonkylä, Sivula Kalevi, Kurejoki, Skyttä Matti, Savonlinna, Suhonen Mira, Pahajoki, Takala Matti, Seinäjoki, Tikkala Mari, Alavus, Uitto-Kohonen Teija, Vimpeli, Vartiamäki Marjo, Alavus, Virtanen Reijo, Alajärvi ja Yliluoma Jasmiina, Seinäjoki.

MAINOS

Kaksi hakijaa veti hakemuksensa pois ja yksi hakija ei halua nimeään julkaistavan.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät