Lentopallon sarjakausi käyntiin ryminällä

Mainos[adrotate banner="3"]

Lentopallokausi on käynnistynyt vauhdikkaasti. Valtakunnallisesti laji on saanut huomiota syksyn aikana. Naisten maajoukkue selvitti tiensä ensi syksynä järjestettäviin naisten EM-kisoihin.

Miesten maajoukkue onnistui mainiosti Bulgarian Varnassa MM-karsinnoissa. Joukkue selvisi MM-kisojen 16 parhaan maan joukkoon.

MAINOS

Jakelualueellamme kausi alkoi Kyyjärven Kyvyn 1-sarjapelillä viime lauantaina. KyKy-Betset takoi tulostaululle 3-0 lukemat sarjanousija TuTo:sta.

Kyyjärven joukkueessa nähdään jatkossa mm. Väliahon veljekset Mika ja Mikko, joka pelasi menestyksekkäästi useita kausia mestaruusliigassa Pielaveden Sammon joukkueessa. Seuraava kotipeli pelataan 6.10.

Miesten 1-sarjajoukkue löytyy myös Kuortaneelta valmennuskeskuksen riveistä. Yhdistetyssä 1-sarjassa pelaa alkaneena kautena yhteensä 13 joukkuetta.

Juniorijoukkueita alueella on lukuisat määrät. Alajärven Ankkurien väreissä on junnujoukkueita yhteensä yhdeksän. Ikähaitari on F-junioreista B-junioreihin. Kulepassa B-tytöillä on sarjassa kaksi joukkuetta.

Soinin Tiikerit on kerännyt seuralle historian ensimmäisen A-tyttöjen joukkueen. Viime kaudella tytöt pelasivat naapuriseuroissa, mutta nyt pelit alkavat Soinin salissa.

Tasoturnaus pelataankin jo tulevana lauantaina alkaen kello 10. Mukana on joukkueet Nurmon Jymy, Pihtiputaan Ploki 2 ja Vilppulan Tähti.

SoTin joukkueessa pelaavat Emmi ja Veera Salo, Jutta Järvenpää, Roosa Latva-Laturi, Janica Maunula, Vilma Siirilä, Senni Penninkangas, Heli Vihikangas ja Venla Hänninen. Joukkueen peräsimessä hääräävät Jaakko Latva-Laturi, Ari-Matti Salo ja Juha Hulkko.

Rami Puro

MAINOS
Edellinen artikkeliNuoret tempaisevat Nälkäpäivä -keräyksen merkeissä Alajärvellä
Seuraava artikkeliAlajärven ja Vimpelin lapset saavat kielikylpyä jo nelivuotiaasta