Maajoukkuepelaaja Tommi Siirilän serkku Vilma Siirilä pelaa Soinin Tiikerien A-tytöissä. Tytöt ovat hioneet kuntoaan Soinin salissa elokuusta lähtien. Pelikausi alkaa lauantaina tasoturnauksella Soinissa.

Lentopallon sarjakausi käyntiin ryminällä

Lentopallokausi on käynnistynyt vauhdikkaasti. Valtakunnallisesti laji on saanut huomiota syksyn aikana. Naisten maajoukkue selvitti tiensä ensi syksynä järjestettäviin naisten EM-kisoihin.

Miesten maajoukkue onnistui mainiosti Bulgarian Varnassa MM-karsinnoissa. Joukkue selvisi MM-kisojen 16 parhaan maan joukkoon.

Jakelualueellamme kausi alkoi Kyyjärven Kyvyn 1-sarjapelillä viime lauantaina. KyKy-Betset takoi tulostaululle 3-0 lukemat sarjanousija TuTo:sta.

Kyyjärven joukkueessa nähdään jatkossa mm. Väliahon veljekset Mika ja Mikko, joka pelasi menestyksekkäästi useita kausia mestaruusliigassa Pielaveden Sammon joukkueessa. Seuraava kotipeli pelataan 6.10.

Miesten 1-sarjajoukkue löytyy myös Kuortaneelta valmennuskeskuksen riveistä. Yhdistetyssä 1-sarjassa pelaa alkaneena kautena yhteensä 13 joukkuetta.

Juniorijoukkueita alueella on lukuisat määrät. Alajärven Ankkurien väreissä on junnujoukkueita yhteensä yhdeksän. Ikähaitari on F-junioreista B-junioreihin. Kulepassa B-tytöillä on sarjassa kaksi joukkuetta.

Soinin Tiikerit on kerännyt seuralle historian ensimmäisen A-tyttöjen joukkueen. Viime kaudella tytöt pelasivat naapuriseuroissa, mutta nyt pelit alkavat Soinin salissa.

Tasoturnaus pelataankin jo tulevana lauantaina alkaen kello 10. Mukana on joukkueet Nurmon Jymy, Pihtiputaan Ploki 2 ja Vilppulan Tähti.

SoTin joukkueessa pelaavat Emmi ja Veera Salo, Jutta Järvenpää, Roosa Latva-Laturi, Janica Maunula, Vilma Siirilä, Senni Penninkangas, Heli Vihikangas ja Venla Hänninen. Joukkueen peräsimessä hääräävät Jaakko Latva-Laturi, Ari-Matti Salo ja Juha Hulkko.

Rami Puro