-3.9 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Matkailun aamupäivä Vimpelin Välilaskussa

Järviseudun alueen matkailun kanssa tekemisissä olevia tahoja kutsutaan yhteiseen tapaamiseen perjantaina 2. marraskuuta Vimpelin rinneravintola Välilaskuun.

Tapaamisessa kuullaan matkailun ajankohtaiset kuulumiset ja tutkaillaan, miten Järviseudun alueen matkailun master plan on toteutunut tähän mennessä.

MAINOS

Alueen kokonaisvaltainen suunnitelma valmistui Aisaparin hankkeena alkuvuodesta. Matkailun kehittämisen yhteiseksi tahtotilaksi määriteltiin: Kraatterijärven seutu on kiinnostava kohde ja palvelukokonaisuus, joka tunnetaan erityisesti järven tarinasta. Kraatterijärven seudulla matkailun kehittäminen ja tarjonta tehdään yhteistyössä, matkailu kasvaa ympärivuotisesti ja tuo menestystä koko seudulle.

Matkailun aamupäivässä 2.11. ovat hankkeitaan ja organisaationsa suunnitelmia lupautuneet esittämään muun muassa Sanna Jyllilä ja Elina Järvinen SeAMK:lta ja Kraatterijärven toimijoista, Päivi Haapaniemi Nelimarkka-museolta ja Mauri Jokela Järviseutu-seurasta.

Esittelyssä ovat myös Alajärven, Lappajärven ja Vimpelin kuntien hankkeet. Toimitusjohtaja Seppo Saarinen tuo Etelä-Pohjanmaan Matkailun kuulumiset ja Sanna Syrjälä kertoo seudun tapahtumayhteistyöstä. Paikalla ovat myös Paikallistuntijat- ja Kylille-hankkeet.

Projektipäällikkö Heli Siirilä Levón-instituutti/Vaasan yliopistosta kertoo videoyhteydellä liikenteen muutoksesta matkailun näkökulmasta.

Tilaisuus käynnistyy kahvituksella aamuyhdeksältä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät