-0.1 C
Alajärvi
lauantai 02.3.2024
MAINOS

Hyytävä Mörköilta koittaa Pyhäinpäivän aattona Alajärvellä!

Alajärven keskustan erikoisliikkeissä on jälleen luvassa odotettu, kylmäävänkauhea Mörköilta perjantaina 2.11., mikä tuo liikkeisiin mörköisiä tunnelmia ja hyytävän kovia tarjouksia!

Mörköiltaa vietetään nyt toistamiseen perjantaina, mutta perinteitä sillä on jo toistakymmentä vuotta. Mörköilta alkaa kello 17, eli silloin kun useimmat erikoisliikkeet muuten sulkisivat ovensa. Liikkeiden avoinnaoloaikoja jatketaan Mörköillassa useilla tunneilla eteenpäin, eli noin kello 20 saakka!

MAINOS
Maikki Kokon luotsaama Sisustus Kokon on ollut asiakkaiden vakiokäyntikohteita aivan ensimmäisestä Mörköillasta alkaen!

Mörköillassa mukana olevat liikkeet kasaavat asiakkaiden tutkittavaksi hurjia tarjouksia, joita pääsee hypistelemään pelottaviksi pukeutuneiden kauppiaiden silmien alla hämärissä tunnelmissa! Yhtään ei ole haitaksi, vaikka asiakkainakin liikkeissä liikkuisi mörköjä ja muita pelottavia olentoja!

Mukana menossa on myös nuorisotoimi, joka järjestää Nuorisovintille yli 13 -vuotiaille suunnatun Halloween -teemaisen vintin. Tarjolla on chilikeittoa ja muuta tosi tulista ruokaa! Kello 18-22 järjestettävässä illassa katsotaan myös kauhuelokuva!

Keskustan erikoisliikkeistä Mörköillassa alusta saakka mukana ollut Sisustus Kokon muuttuu jälleen hämäräksi ja tunnelmalliseksi paikaksi pimeine tarjouksineen ja luurangot hyppivät liikkeen nurkissa kuten ennenkin… Kauppias Maikki Kokko lupaa, että mahtavia tarjouksia on tulossa mm. eläinaiheisista sohvatyynyistä!

Paavolantorilla kauppiaat ovat yhdistäneet iltaan voimansa ja tunnelmaa on luvassa koko taloon. Jokaisessa mukana olevasta liikkeestä löytyy niin pelottavia tarjouksia, että vähintään kauppiasta itseään hirvittää!

Paavolantorilta löytyy jälleen myös vuosi sitten hitiksi noussut Mörköluola kello 17-20, jota vetää 4H:n väki! Mörköluolassa on samaa kuin vuosi sitten, mutta toki uuttakin…

Paavolantorilla on luvassa illan asujen kuvaus kello 18-19 välisenä aikana. Paikalla on kokenut kuvaaja ja kaikki halukkaat voivat kuvauttaa itsensä omassa ”Mörköasussaan”. Kaikkien mörköjen kannattaakin panostaa asuunsa nyt tosissaan ja ottaa suunnakseen Paavolantori!

Parhaat mörköasut palkitaan ruhtinaallisesti! Voittajat ratkeavat äänestyksellä, joka löytyy Mörköillan jälkeen Paavolantorin facebook -sivulta! Voittaja saa viettää kivan illan kaverinsa kanssa, sillä luvassa on voittajalle ja yhdelle hänen kaverilleen tunti keilausta ja sen päälle burgerit Alvariinissa!

Viisi seuraavaksi sijoittunutta mörköä saa viettää laatuaikaa kaverin kanssa uimahallilla, sillä luvassa on sijoille 2-6 äänestyksessä yltäneille kullekin kaksi alle 15 -vuotiaan uimalippua uimahallille!

Kannattaakin ottaa suunnaksi Alajärven keskusta Pyhäinpäivän aattona 2.11. kello 17 eteenpäin! Siellä tapahtuu kummia…..!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät