0.8 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Kahdeksan hakijaa Vimpelin johtoon

Vimpelin kunnanjohtajan virkaa haki määräaikaan mennessä kahdeksan henkilöä.

Virkaa ovat hakeneet filosofian maisteri Johannes Aalto Soinista, yhteiskuntatieteiden maisteri Maria Ahvenniemi Lappajärveltä, master of art in diplomacy and military studies Sami Gustafsson Turusta, yhteiskuntatieteiden maisteri Eija Heinola Laviasta, kauppatieteiden maisteri Miika Kataja Seinäjoelta, insinööri AMK Jarno Latikka Ilmajoelta, rakennusmestari Harri Mulari Vimpelistä ja kauppatieteiden maisteri Mikko Rantalahti Vimpelistä.

MAINOS

Kunnanjohtajan viran hakuaika päättyi sunnuntaina kello 23. Viran kelpoisuusehtona on korkeakoulututkinto. Virka täytetään 1.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Vimpelin kunnanjohtajan virka tuli haettavaksi, kun maaliskuussa virassa aloittanut kauppatieteen maisteri Timo Kärkkäinen ilmoitti kunnanhallitukselle 22. elokuuta päivätyllä kirjeellään, ettei hän jatka kunnanjohtajan tehtävässä ja että hän jättää tehtävänsä perhesyiden takia.

Kunnanhallitus päätti 22.10. pitämässään kokouksessa nimetä kunnanjohtajan virkavaalia valmistelevaan työryhmään kunnanhallituksen jäsenet, kunnanvaltuuston puheenjohtajiston, vt. kunnanjohtaja Seija Kinnusen, kunnanhallituksen pöytäkirjanpitäjän, nuorisovaltuustoa edustavan Katariina Arpalan sekä Vimpelin Yrittäjistä kaksi edustajaa.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät