1.4 C
Alajärvi
maanantai 26.2.2024
MAINOS

LähiTapiolan heijastinliivejä liikenteeseen Alajärvellä ja Vimpelissä

Syksyn pimeällä liikkuvien turvallisemman matkan teon varmistamiseksi LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa lahjoittaa 2000 heijastinliiviä.

Lahjoituksen saajia ovat perusteltujen hakemusten pohjalta alueellamme mm. Vimpelin seurakunnan päiväkerho, Ylikylän koulu, Vimpelin-Alajärven perhepäivähoitajat, Alajärven Kotihoito, E-tupa 1 C-luokka/Alajärven yläkoulu, Paalijärven koulu, Aapiskujan koulu, Kivat -piiri ja Luoma-ahon koulu.

MAINOS

– Elämänturvastrategiamme mukaisesti tulemme enenevässä määrin ottamaan esiin erilaisia ennakointi-, turvallisuus- ja hyvinvointiratkaisuja sen sijaan, että ottaisimme asiakkaisiimme yhteyttä vain vakuutusten myynnin, laskutuksen ja vahinkotapahtuman vuoksi, kertoo myyntipäällikkö Jarmo Ojajärvi.

Ojajärvi kertoo, että tällä turvallisuus ja heijastin -teemalla jatketaan myös Alajärven Mörköillassa Paavolantorilla 2.11. jakaen haamuheijastimia kello 17 alkaen niin pitkään, kuin heijastimia riittää!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät