LähiTapiolan lahjoittamia heijastinliivejä noutamassa Jaana Ränkimies Alajärven Kotihoidosta, Soili Mäki Luoma-ahon koululta, Mervi Keskitalo Kivat-piiristä ja E-tupa 1 C-luokasta. LähiTapiolan Alajärven toimiston palveluneuvojat Niina Mäkelä sekä palveluneuvoja Essi Koskiahde ja myyntipäällikkö Rauno Lamminen olivat liivejä jakamassa.

LähiTapiolan heijastinliivejä liikenteeseen Alajärvellä ja Vimpelissä

Syksyn pimeällä liikkuvien turvallisemman matkan teon varmistamiseksi LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa lahjoittaa 2000 heijastinliiviä.

Lahjoituksen saajia ovat perusteltujen hakemusten pohjalta alueellamme mm. Vimpelin seurakunnan päiväkerho, Ylikylän koulu, Vimpelin-Alajärven perhepäivähoitajat, Alajärven Kotihoito, E-tupa 1 C-luokka/Alajärven yläkoulu, Paalijärven koulu, Aapiskujan koulu, Kivat -piiri ja Luoma-ahon koulu.

– Elämänturvastrategiamme mukaisesti tulemme enenevässä määrin ottamaan esiin erilaisia ennakointi-, turvallisuus- ja hyvinvointiratkaisuja sen sijaan, että ottaisimme asiakkaisiimme yhteyttä vain vakuutusten myynnin, laskutuksen ja vahinkotapahtuman vuoksi, kertoo myyntipäällikkö Jarmo Ojajärvi.

Ojajärvi kertoo, että tällä turvallisuus ja heijastin -teemalla jatketaan myös Alajärven Mörköillassa Paavolantorilla 2.11. jakaen haamuheijastimia kello 17 alkaen niin pitkään, kuin heijastimia riittää!