Annabella avaa uuden liikkeen Kauppakeskus Palettiin

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärvellä kaksi vuotta toiminut vaateliike Annabella avaa uuden liikkeen Keski-Suomen puolelle, Kauppakeskus Palettiin marraskuun alussa. Paletin asiakaskunnasta suurin osa tulee Kyyjärven ulkopuolelta.

Kauppakeskus sijaitsee liikenteellisesti edullisessa paikassa ja se oli yksi tärkeimmistä syistä avata uusi liike juuri Palettiin. Lisäksi Paletin muut myymälät, kuten Marimekko, Pentik ja Iittala sopivat hyvin Annabellan profiiliin.

MAINOS
Best Angel pipot saapuivat sopivasti ensilumen kera Annabellaan.

– Palettia voi pitää nimenomaan naisille suunnattuna kauppakeskuksena, sanoo Annabellan yrittäjä Tytti Hannulabacka. – Lisäksi matkailijoiden kannalta voi olla hyväkin että kauppakeskus ei ole jättisuuri. Tunnissa ehtii hyvin käydä läpi liikkeet ja tehdä hyviä löytöjä.

– Olen itsekin käynyt Paletissa silloin tällöin tekemässä ostoksia ja nyt kun avautui mahdollisuus avata sinne oma liike, niin sitä ei tarvinnut kovin kauaa miettiä, kertoo Tytti Hannulabacka.

Annabella aikoo erottua muista liikkeistä hieman erilaisella vaatevalikoimalla. – Tuomme vaatteita jonkin verran itse suoraan Ranskasta ja muualtakin Euroopasta ja lisäksi meillä on luottomaahantuoja, jonka kanssa olemme olleet yhteistyössä ihan alusta alkaen.

Talven aukioloajat muuttuvat Alajärven liikkeessä

Hiljaisempina talvikuukausina Annabella joutuu supistamaan jonkin verran Alajärven liikkeen aukioloaikoja. Kauppakeskus Paletti on auki joka päivä ja kauppakeskuksessa on ideana, että kaikki liikkeet olisivat auki samaan aikaan.

Ajatuksena on, että Alajärven liike olisi auki ainakin torstaina, perjantaina ja lauantaina maaliskuun loppuun saakka.

Paletin liike pyritään pitämään alkuun auki viitenä päivänä viikossa. Huhtikuusta alkaen on tarkoitus palkata yksi myyjä lisää, jolloin molemmat liikkeet voivat olla auki täysimääräisesti.

Verkkokauppa on auki aina

– Pyöritämme mieheni Kain kanssa myös Annabellan verkkokauppaa ja siinäkin on oma hommansa. Verkkokaupassa on se hyvä puoli että voimme myydä vaatteita koko maahan ja kellon ympäri. Kilpailu on kovaa verkkokaupassa etenkin vaatealalla, jossa isot ulkomaiset toimijat kuten Zalando ja Bootz vievät ison osan suomalaistenkin vaatteiden verkko-ostoksista.

– Pienellä liikkeellä ei ole sellaisia markkinointibudjetteja, että se voisi mitenkään kilpailla markkinaosuuksista heidän kanssaan. Meillä on kuitenkin varsin kilpailukykyiset hinnat ja erittäin nopea toimitus sekä tietenkin kotimainen asiakaspalvelu, jotka ovat niitä meidän vahvuuksia, sanoo Tytti Hannulabacka.

– Uskomme edelleen verkkokaupan kasvuun, mutta se ei tule ilman kovaa työtä ja panostusta verkkokaupan kehittämiseen ja markkinointiin. Uusimpana palveluna on suoraan sivuiltamme aukeava facebook messenger-ikkuna, josta pääsee kyselemään reaaliaikaisesti tuotteista ja palveluistamme.

– Monesti ehdimme laittamaan tilaukset jo samana päivänä postiin jolloin asiakkaat ovat saaneet tilauksensa jo seuraavana päivänä. Nopea toimituksemme onkin saanut paljon kiitosta, sanoo Tytti Hannulabacka ja toivottaa asiakkaat tervetulleiksi myös Annabellan uuteen myymälään Kauppakeskus Palettiin.

MAINOS
Edellinen artikkeliPetra Ollin maailmanmestaruus innostaa painikoululaisia
Seuraava artikkeliLuoma-ahon koulun ovet pysyvät kiinni