-19.9 C
Alajärvi
perjantai 08.12.2023
MAINOS
MAINOS

Osku Ketola esiintyy kyläseminaarissa

Eteläpohjalaiset Kylät ry:n syyskokous ja kyläseminaari pidetään lauantaina 17.11. Könnin kylätalolla Ilmajoella.

Kyläseminaarin alkajaisiksi saadaan vieraaksi Elonkerjuu-yhtyeen solisti Osku Ketola ja päätteeksi julkistetaan Vuoden eteläpohjalainen kylä.

MAINOS

Osku Ketola on tuttu muun muassa Voice of Finlandista ja Palava-yhtyeestä. Nurmossa varttuneen Oskun isä on keikkamuusikko, joten musiikin tekeminen käy häneltä myötäsyntyisesti. Elonkerjuun solistina hän aloitti viime keväänä.

Tampereella opiskellut ja Helsingissä kymmenen vuotta Warner Musicilla tuottajana ja kykyjenetsijänä toiminut Ketola pääsi toteuttamaan haaveensa maalle muutosta vuosikymmenen vaihteessa. Maalla asumista hän pitää elämäntapavalintana.

Seminaaripäivä aloitetaan ruokailulla kello 12. Ruokailu on maksuton, mutta järjestelyjen vuoksi pyydämme ilmoittautumaan etukäteen kotisivun epk.fi lomakkeella tai puhelimitse sihteeri Päivi Kultalahdelle p. 0400 239 359.

Seminaari aloitetaan kello 13. Osku Ketolan esiintymisen jälkeen järjestöpäällikkö Jarmo Vesa esittelee Yhteisöjen yhdistystä ja Järjestötaloa. Järjestöt mukana muutoksessa -hankkeesta kertoo osallisuusagentti Miika Kataja.

Syyskokouksessa esitellään tulevan vuoden toimintasuunnitelma, johon sisältyy muun muassa valtakunnallisen paikalliskehittäjien tapaamisen, Lokaalin, järjestäminen Kauhavalla elokuussa 2019.
Kokouksen päätteeksi palkiitaan Vuoden eteläpohjalainen kylä. Tule mukaan jännittämään valintaa!

– Raadilla ei ole ollut helppo tehtävä, sillä Vuoden kylä -hakemuksen teki tänä vuonna viisi aktiivista kylää eri puolilta maakuntaa, kertoo Eteläpohjalaiset Kylät ry:n puheenjohtaja Heikki Korkealaakso.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät