-2.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Jere Övermark kirkkaasti jatkoon Idolsissa

Lappajärven Jere Övermark keräsi Idols-laulukilpailun ensimmäisessä live-lähetyksessä illan kovimman äänisaaliin ja jatkaa taivaltaan laulukilpailun neljän parhaan joukossa. Ensi perjantaina on luvassa Idolsin 20. jakso ja toinen finaalilähetys. Kauden voittaja on selvillä marraskuun viimeisenä päivänä.

Övermark esitti Idolsin ensimmäisessä live-lähetyksessä Apulannan Valot pimeyksien reunoilla -kappaleen ja säesti itseään kitaralla. Nuorukaisen tulkinta keräsi kehuja Idols-tuomareilta. Tuomariston puheenjohtaja Elastinen totesi kilpailun olevan laulukilpailu.
– Porukan kovimpana laulajana olisi vääryys, jos sä et olisi jatkossa.

MAINOS

Idols-tuomariston konkari, toimittaja ja radiojuontaja Jone Nikula, totesi puolestaan kappaleen olleen poskettoman hyvän – samoin Övermarkin esityksen.
– Miellyttävintä tässä esityksessä oli se, että tähän saakka kun olet lähtenyt hakemaan alfauros-kulmaa, sinulla on jotenkin vetelä ryhti. Nyt tässä oli selkeä linjakkuus, vaikka olet edelleen mielestäni enemmän balladien kuin marssilaulujen tulkitsija.

Perjantaina nähtyyn ensimmäiseen live-lähteykseen selvittivät tiensä Leo Pakarinen, Patrik Blomberg, Sara Heusala ja Jere Övermark sekä tuomariston päätöksen turvin Noora Mäkinen. Lopulta jatkosta putosi Kaustisen musiikkilukiossa opiskeleva Sara Heusala.

Lähetyksen lomassa päästiin tutustumaan kisaajien läheisiin. Ääneen pääsivät Jere Övermarkin sisko Laura, serkku Anton ja äiti Kirsi. Ohjelmassa esitettiin myös pieni pätkä serkkupoikien hevipitoista musavideota takavuosilta.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät