Kauneushoitola Kaunotar toi palvelut Soinin keskustaan

Mainos[adrotate banner="3"]

Soinin keskustaan on syksyn aikana ilmestynyt uusi yritys, mutta oven takaa löytyvät tutut naiset.

Kauneushoitola Kaunottaressa yksityisinä yrittäjinä toimivat Kaunottaren omistaja ja kauneudenhoitoalan yrittäjä Annika Mäki, sekä kosmetolgi -palveluista vastaava Tiia Mattinen.

MAINOS

Vaikka aikaisemmatkin tilat olivat todella viihtyisät, niin ongelma oli niiden sijainti toisessa kerroksessa. Rappuset olivat etenkin talvella haastavat ja onhan se aina muutenkin isompi kynnys tulla toisen kotiin.

– Meille on tullut nyt pienessä ajassa paljon uusia asiakkaita, kun tähän voi vain poiketa sisälle, Tiia ja Annika iloitsevat. Muutto tuli ajankohtaiseksi kun keskustasta vapautui yritykselle täsmälleen sopivat tilat.

Yrityksellä on asiakaskuntaa hyvin laajalta alueelta, sillä molemmat naiset tekevät työtään tinkimättömällä ammattitaidolla käyttäen asiakkaan tarpeisiin sen ajan, mitä tarvitaan. Asiakkaita tuleekin Soiniin tästä syystä aina Alajärveä, Ähtäriä, Alavutta ja Karstulaa myöten.

– Haluamme molemmat tehdä työmme kunnolla, palvellen asiakkaan loppuun saakka, Tiia ja Annika toteavat ja ovat huomanneet, että se on myös tie saada pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Kauneushoitola Kaunottaressa Tiia Mattinen tekee jalkahoitoja, kasvohoitoja, klassista vartalohierontaa sekä todellista kylmän ajan hittiä, ihanasti rentouttavaa kuumakivihierontaa. Käsihoidot voidaan tehdä myös parafiinihauteen kanssa.

Tiialla asiakkaita käy eniten kasvohoidoissa, niin on ollut koko toiminta-ajan. Tarjolla on ihotyypin mukaista peruskasvohoitoa, joka sisältää muun muassa suullisen ihoanalyysin, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, kasvohieronnan ja seerumin.

Tähän noin 1,5 tuntia kestävään hoitoon on mahdollista yhdistää laitekasvohoitoa, eli puhdistus ultraäänellä tai timanttihionta. Laitehoidon ja niihin liittyvän erikoiskasvonaamion kanssa kasvohoito kestää noin kaksi tuntia.

Annika Mäellä ykkösjuttu ovat volyymiripset. Volyymiripsi -asiakkaita hänellä käy laajalta alueelta ja toki myös geelikynsiä tehdään paljon, niidenkin osalta asiakasmäärät ovat jatkuvassa kasvussa.

– Teen myös varpaankynsien geelaukset ja vaikka se onkin enemmän kesäjuttu, niin moni haluaa siistit kynnet varpaisiin talvellakin esimerkiksi rantalomalle, Annika muistuttaa.

Palveluvalikoimissa on myös tehokas hampaiden valkaisu, hammaskorujen kiinnitys, sokeroinnit, lash lift -ripisen kestotaivutukset sekä microblading -pigmentoinnit.

Lisäksi Annika toimii yhtenä Adelain beautyn ripsikouluttajista. Koulutuksia järjestetään Soinissa sikäli kun niille on kysyntää ja ryhmäkoot täyttyvät.

Molemmilla yrittäjillä on myös tuotemyyntiä ja näin joulun alla putiikki kiilteleekin toinen toistaan ihastuttavampia tuotteita pukinkonttiin.

Uusien toimitilojen viralliset avajaiskahvit juodaan lauantaina 24.11. kello 12-16, eli samaan aikaan kun Soinissa vietetään joulunavausta. Niinpä tarjolla on kahvin lisäksi glögiä ja kävijöiden kesken on luvassa arvontaa.

Liikkeessä on myös monenlaisia joulutuotteita ja avajaistarjouksia. Myös aina suositut lahjakortit voidaan kirjoittaa mukaan samantien!

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliOsta Alajärveltä ja voita 200 euroa joulurahaa
Seuraava artikkeliLappajärven Ampujilla avoimet ovet – ampumakoulu alkaa tiistaina