-8.6 C
Alajärvi
lauantai 02.12.2023
MAINOS
MAINOS

Osta Alajärveltä ja voita 200 euroa joulurahaa

Alajärven Yrittäjät ry on viime vuoden tapaan käynnistänyt #ostanalajärveltä -somekilpailun, jossa arvonnan voittajalle on tarjolla 200 euroa shoppailurahaa.

Somekilpailun avulla yrittäjät haluavat saada lisää näkyvyyttä Alajärven laajalle kauppa- ja palveluvalikoimalle ja samalla kääntää joulushoppailijoiden katseet oman paikkakunnan tarjontaan.

MAINOS

#ostanalajärveltä-kilpailu on käynnissä Alajärven Yrittäjien Facebook sivulla 16.12. saakka.

Kilpailuun pääsee osallistumaan lisäämällä kilpailuilmoituksen alle kommenttikenttään sen Alajärven liikkeen missä osallistuja kävi ostoksilla ja sekä kommentin loppuun tunnisteen #ostanalajärveltä.

Mitä useammassa liikkeessä osallistuja käy ja mitä useamman kommentin hän lisää sitä suuremmat mahdollisuudet hänellä on voittoon. Jokainen kommentti toimii kilpailun ”arpalipukkeena”.

Ja mitä monipuolisemmin keksii hankkia lahjoja Alajärveltä sen parempi!

Somekilpailu sai alkunsa, kun kisan ideoija Maria Yli-Sikkilä mietti kuumeisesti, kuinka kuluttajat kannustetaan käyttämään Alajärven palveluita sen sijaan että he suuntaavat jouluostoksille muualle tai tilaavat joululahjat verkkokaupoista. Viime vuonna kilpailu sai mahtavan vastaanoton.

Kauppiailta saadun palautteen perusteella kilpailu näkyi joulumyynnissä positiivisesti.

Kun asiakkaiden ja kauppiaiden suunnalta kuului toiveita kilpailun uusimisesta, ei Maria Yli-Sikkilän ja Toni Harjulan tarvinnut asiaa kahta kertaa miettiä. Valmis sapluuna oli jo olemassa.

Tänä vuonna Alajärven Yrittäjät haluaa erityisesti korostaa: ”Älä osta sieltä mistä halvimmalla saat. Osta sieltä missä pienelläkin ostoksellasi on suurin merkitys.”

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät