2.3 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

KuurtanesRock 2018 kajahtaa Kuortaneella

Kuortaneen Nuorisoseuralla kuullaan lauantaina 8.12. kello 22-03 KuurtanesRock 2018. lavalle kiipeävät Hänen Leipänsä, The Outer Sonics ja Cobra.

The Outer Sonics, eli Mika Hiironniemi, Nina Hiironniemi, Samuli Happo ja Ari Niemi. Kuva StudioKoivunen.

Mukana olevista bändeistä konkarien klubilaiset ovat Hänen Leipänsä ja Cobra.

MAINOS

Uusin tulokas taas on tamperelainen The Outer Sonics, joka koostuu myös pääosin entisistä kuurtanelaisista nuorista. Toiveissa olisi tehdä rokkitapahtumasta perinne.

Hänen Leipänsä on Kuortaneen sitkeähenkisin bändi ja valmistautuu tällä hetkellä 45-vuotisjuhlakiertueelleen. Laulaja Jorma Hietamäki on kuulijoille YLE Radio Suomesta tuttu.

Rumpali Jukka Laurila hoitaa myös kakkossolistin virkaa. Kitaristi Jukka Viitasaari on niittänyt mainetta mm. arvostettuna puhallinmusiikin säveltäjänä niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Toinen kitaristi on Jukka Laitila (vuodesta 2016-) sekä alkuperäistä basistin virkaa hoitava Markku ”Makkara” Laurila. Kokoonpano soittaa 1970-luvun vankkaa rokkia, luvassa mm. Deep Purplea, Uriah Heepiä, CCR:ää sekä Dr. Feelgoodia.

Cobra, eli Juha Sippola ja Azzy Ylinen. Kuva Timo Hiironniemi.

Tamperelainen PopRockProge-tunnelmia välittävä The Outer Sonics julkaisi juuri toisen levynsä ja on saanut erinomaisia arvioita mm. Pohjalainen ja Ilkka -lehdissä.

Mukana on Pauli Hanhiniemen Perunateatterista tutut rumpali Mika Hiironniemi ja basisti Samuli Happo. Kurikan poika Ari Niemi kitaroi ja Lapuan/Kuortaneen kasvatti Nina Hiironniemi laulaa.

Bändin uusin video Deep Waters sekä muut videot ovat katsottavissa YouTubesta ja kaikista suoratoistopalveluista löytyy koko tuotanto. Bändiä luotsaa eteenpäin Hiironniemen pariskunta, joka on pitänyt yhtä jo teiniajoista lähtien. Rock, räyhä ja rakkaus!

Kuortaneen melodisen raskaan rockin airut Cobra oli pistävimmillään 1981-1988. Cobra aktivoitui uudelleen isänpäivänä 2014. Vanhat ajattomat teokset soivat uusina sovituksina entistäkin raskaammin.

Rautakeuhko Asko ”Azzy” Ylisen ylimaalliset vokalistikyvyt ovat yhä tallella! Juha Sippola ja Jukka Laitila kitaroivat yhä ja uusina käärmeinä kiemurtelevat Seppo Patteri (rummut) ja Reijo Hakola (basso). Varo Cobraa!

 

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät