Pojat Vuokraa Alajärvellä ihan uudenlaista palvelua

Mainos[adrotate banner="3"]

Eikö olisi kiva jonain kauniina talvipäivänä lähteä kavereiden kanssa päristelemään moottorikelkalla? Tai hakea ne mummon lahjoittamat vanhat ja isokokoiset senkit viimein kotiin?

Mutta jos ei ole kelkkaa, niin ei sitä päivän, parin, tai vielä viikonkaan takia kannata ostaa, eikä isoa peräkärryäkään moni niin usein tarvitse, että se kannattaisi pihaan ostaa seisomaan.

MAINOS

Mutta eipä hätää, pojat vuokraa, ja vieläpä kilpailukykyisin hinnoin suoraan Alajärveltä, sisääntulotien varrelta!

Pojat Vuokraa Oy onkin aivan uusi vuokraamoyritys Alajärvellä.

– Vuokraamme paljua, peräkärryjä ja moottorivehkeitä joustavasti, kilpailukykyisellä hintatasolla, lupaavat yrittäjät Antti Nenonen, veljekset Jarkko, Kyösti ja Mika Kellokoski, Joonas Kuusjärvi, Juha Turja ja Jani Turja.

”Poikia” on siis firman takana monta, kaikki jo ennestäänkin yrittäjiä ja kovia kauppamiehiä. Siksipä yhteinen sävel onkin löytynyt helposti: hinnoittelu ja palvelu pitää olla sellaista, että tavara ei seiso varastoissa, vaan on asiakkaiden käytössä.

Liikeidean taustalla on se tosiasia, että on olemassa monenmoista laitetta ja konetta, joita olisi kiva ja toisinaan jopa tarpeellista päästä käyttämään, mutta jolle vuositasolla käyttökertoja tulee niin vähän, että omistamisessa ei suurtakaan järkeä ole.

Esimerkiksi moottorikelkan omistaminen on varsin kallista, jos sitä käytetään muutamana päivänä talvessa. Peräkärryn, etenkin ison, kanssa on sama juttu – kun sille on käyttöä, sitä tarvitaan tosissaan, mutta muun aikaa kärry on tyhjän panttina.

– Ja jokainen, jolla on pihassa kylpypalju tietää, että ensi-innostuksen jälkeen sitä ei usein tule lämmitettyä, Jarkko Kellokoski toteaa.

Talveen lähdetään nyt viiden moottorikelkan voimin. Kun lunta saadaan, niin reitille pääsee suoraan Alajärventie 111:ssä sijaitsevan liikkeen takaa, tai kelkan voi käydä hakemassa sovitusti paikalta.

– Jos vaikka kaveriporukka haluaa lähteä pohjoiseen kelkkailemaan, niin meidän isolle kärrylle menee neljä kelkkaa, eli kelkat ja kuljetusvehkeenkin saa tästä samalla kertaa.

Jos kelkkailemaan tekee mieli, mutta vetolaite puuttuu, niin yrittäjät lupaavat että myös kuljetus asiakkaalle on sovittavissa. Toiminta on joustavaa ja tuollaisista asioista ei vuokraaminen saa jäädä kiinni!

Joustavuutta on myös se, että kun mieli alkaa palaa vaikkapa kelkan vuokraukseen, ei asia ole päivästä tai kellonajasta kiinni. pojatvuokraa.fi -sivustolta löytyvät hinnat ja varauskalenterit ja kaiken voi hoitaa sitä kautta! Toki paikallekin saa poiketa!

Toiminta on lähtenyt mukavasti käyntiin, palju on ollut jo ahkerasti käytössä ja kärryjä on vuokrattu monenlaisiin tarpeisiin. Iso kärry on ihan ehdoton esimerkiksi muutoissa, sillä sen avulla muuttaa helposti kaksion tavarat!

Keväällä valikoimiin tulee varmasti ainakin vesijettejä, mutta mitä muuta asiakkaat mahtaisivat haluta?

Yrittäjät kuulevan mielellään asiakkaiden toiveita. Niitä voi tulla kertomaan vaikka yrityksen virallisena avajaispäivänä 4.1., jolloin paistetaan makkaraa ja juodaan munkkikahveja.

Luvassa on myös arvontaa ja jos lunta on riittävästi, myös testimahdollisuutta!

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliAnna lapselle raitis joulu -kampanja 2018
Seuraava artikkeliKriisipuhelin päivystää jouluna joka päivä