Tulevaisuuden pohdinnat näyttelyssä

Mainos[adrotate banner="3"]

Mitä hyvinvointi ja hyvää elämä merkitsevät juuri sinulle? Kun ihmiset eri puolilla Suomea pysähtyvät miettimään hyvää elämää, esiin nousee tärkeitä arvoja. Samalla herää toiveita muutokseen.

Kansanvalistusseuran 100 askelta Suomen tulevaisuuteen -hankkeessa pohdittiin, mitä on säilytettävä tai saatava aikaiseksi paremman tulevaisuuden luomiseksi. Samalla ideoitiin ratkaisuja, jolla varmistetaan, että kaikilla on hyvä elä Suomessa seuraavatkin 100 vuotta.

MAINOS

Aisapari toteutti keskustelutilaisuudet yhteistyössä alueen kansalaisopistojen – Järvilakeuden kansalaisopiston, Järvi-Pohjanmaan kansalaisopiston ja Lapuan kansalaisopiston kanssa – Kauhavalla, Alajärvellä ja Lapualla.

Kansanvalistusseura on koonnut näyttelyn eri puolilla Suomea järjestetyissä tilaisuuksissa esiin nousseista asioista. Tilaisuuksissa osallistujia kuvasivat Anne Tastula, Karoliina Knuuti ja Annu Griñan.

Näyttely on esillä Alajärvellä, Jamin kiinteistössä, Hoiskontie 25, Kauhavalla Kuntayhtymä Kaksineuvoisen hyvinvointikeskuksessa, Kauppatie 127, sekä Lapualla Vanhassa Paukussa, Kauppakatu 23, tammikuun alkupuolelle saakka.

MAINOS
Edellinen artikkeliSoiniin, Vimpeliin ja 23 muuhun kuntaan ei ole koskaan osunut Loton päävoittoa
Seuraava artikkeliVedon treenaaminen kiinnosti kansaa