1.6 C
Alajärvi
sunnuntai 25.2.2024
MAINOS

Nopos Grilli laajensi toimintansa sisätiloihin

Vuoden ensimmäisestä päivästä lähtien Nopos Grilli on toiminut Soinissa liikekeskuksen tiloissa. Noposet halusivat siirtyä palvelemaan asiakkaita sisätiloihin.

Liikekeskuksen päädystä kirjaston vierestä löytyivät sopivat noin 50 neliön tilat. Samalla aukioloaikoihin tuli pieniä muutoksia.

MAINOS

– Syksyn pimeässä ja sateessa asiakkaat toivoivat sisätiloja ja kahvilapalveluita. Kun liikekeskuksessa vapautui liiketila, neuvottelimme kunnan kanssa tilojen vuokraamista käyttöömme.

– Päätimme tehdä pientä pintaremonttia ja kunta oli myötämielinen pieniin muutoksiin, kertoo Heli Noponen perheyrityksestä, jossa osakkaana ovat myös Pekka ja heidän tyttärensä Petra Noponen.

Petran tultua Nopos Grillin palvelukseen säännöllisesti, aukioloaikoihin saatiin laajennusta. Myös palvelu monipuolistui.

– Nyt kun meitä on kolme työntekijää, pystymme vuorottelemaan vapaitakin. Pidämme grillin auki maanantaista perjantaihin kello 10-21 ja lauantaisin kello 12-22. Sunnuntaisin pidämme vapaapäivän. Laajensimme palvelua toivomusten mukaan myös kahviopalveluihin.

– Kahvi, kaakao ja leivonnaiset löytyvät herkuttelijan suuhunpantaviksi. Anniskeluoikeudet on juuri saatu myös käyttöön, kertovat Noposet.

Perinteisten grilliannosten lisäksi Nopos Grilliltä voi hankkia myös salaattiannoksia. Kokeiluun on tulossa myös sirkkasalaattiannokset.

Noposet puhuvat paikkakunnan yrittäjyyden yhteishengen puolesta.

– Hankimme kaiken mahdollisen paikallisten yrittäjien toimesta. Toinen toistamme tukien kylä pysyy elävänä ja palveluliikkeitä riittää. Kevään saapuessa virittelemme terassia liikkeen eteen, jolloin voi herkutella 15 istumapaikan sisätilojen lisäksi myös ulkona.

– Olemme toimineet grilliyrittäjinä nyt vajaan vuoden ja asiakkaat ovat ottaneet yrityksen hyvin vastaan. Myös siisteydestä täytyy antaa erinomaiset pisteet, kiittelevät Noposet.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät