-0.7 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Alajärven Sähkö Oy rakentaa uuden toimitalon

Alajärven Sähkö Oy:n toimitusjohtaja Ahti Källi kertoo, että yhtiö luopuu 65 vuoden jälkeen tutusta osoitteesta.

– Muutamme näillä näkymin ensi vuoden syksyllä uuteen paikkaan. Nykyaikainen ja käyttötarkoituksen mukainen toimitila mahdollistaa yhtiön liiketoimintojen ja asiakaspalvelun edelleen kehittämisen sekä auttaa henkilökuntaa vastaamaan energiatoimialalla meneillään olevaan murrokseen.

MAINOS

Alajärven Sähkö Oy rakentaa tarkoitusta varten uuden toimitalon. Se nousee Kullanmutkan alueelle, noin 1,5 hehtaarin tontille. Rakennuksen valmistuttua Alajärven Sähkö Oy:n toiminta sijoittuu samaan paikkaan.

Alajärven Sähkö Oy on myös valinnut rakentamisesta vastaavat urakoitsijat. Rakennus- ja pääurakoitsijana toimii Rakennusliike M. Ranta Oy

Sähköurakasta vastaa Pitkäsen Sähköasennus Oy, putkiurakasta LVI-Klemola Oy sekä ilmanvaihto- ja automaatiourakasta Peltisepänliike Nykänen Oy.

Rakennustyöt alkavat keväällä 2019 ja valmistuvat loppukesällä 2020. Rakennukseen kerrosala on noin 2200 neliömetriä. Rakentamisessa kiinnitetään erityistä huomiota uusiutuvan energian käyttöön ja energiatehokkuuteen.

Toimitalon rakentamispäätös noudattaa Alajärven Sähkö Oy:n hallituksen pitkän aikavälin investointisuunnitelmaa. Uusi toimitila tulee tehostamaan yhtiön toimintaa ja parantaa valmiutta sähköverkon häiriötilanteissa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät