-16.6 C
Alajärvi
tiistai 05.12.2023
MAINOS
MAINOS

Jamin floristiopiskelija Kia Vahertimo nappasi komean voiton kukkasidonnassa

Jamin floristiopiskelija Kia Vahertimo on voittanut Junior Cup Joulumaa 2018 kukkasidontakilpailun Mäntsälässä. Kia voitti sekä ammattitutkintoa suorittavien että kokonaiskilpailun.

Floristiopiskelija Kia Vahertimo keskittymässä voittoisaan suoritukseensa.

Kyseinen kilpailu on suunnattu nimenomaan ammattiin opiskeleville ja sarjat on niin floristiksi opiskeleville kuin puutarhuriopiskelijoillekin.

MAINOS

Kiaa muistettiin hänen menestyksestään oppilaitoksella Jami Kurejoella, jossa aikuiskoulutusjohtaja Risto Riihimäki iloitsi saavutetusta menestyksestä. Hän kertoi että tässä kilpailussa oli nyt ensimmäistä kertaa mukana edustus Jamilta ja menestys oli heti näin hienoa.

Kian loihtima jouluinen kimppu sai kisan parhaat pisteet.

– Tämä kertoo siitä, että meillä kannattaa opiskella ja opetuksemme on myös ajan tasalla, Riihimäki iloitsi ja kertoi, että seuraavat floristiopinnot Jamilla käynnistyvät ensi syksynä.

Kian opettaja Hanna Vehkalampi totesi Mäntsälän omien opiskelijoiden olevan yleensä hyvin vahvoilla kisassa, mutta nyt kävi toisin. Osallistujia kilpailussa oli eri puolilta Suomea.

– Kilpailussa tehtiin kaksi kukkakaupan perustyötä, eli jouluaiheinen kimppu ja kynttilälyhdyn koristelu. Molemmat arvosteltiin erikseen ja yhteispisteet ratkaisivat, Vehkalampi kertoi. – Kian saavuttaman voiton merkitystä lisää se, että hän sai myös parhaat pisteet molemmista kilpailutöistä erikseen!

Kilpailukärpänen pääsi voittoisaa floristiopiskelijaa puraisemaan reissussa kunnolla, sillä seuraavat kisat häämöttävät jo maaliskuulla Turussa, jossa käydään Turku open ja Interflora cup.

Kyseinen kisa on parikilpailu ja mukaan tulevat myös Kian opettajat Hanna Vehkalampi ja Säde Alanen! Toivotaan siis maaliskuulta lisää alan menestystä Alajärvelle ja Jamille.

Tuula Jokiaho

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät