Vimpelin Yrittäjien juhlalogo säihkyy sydämellistä Vimpeli-energiaa

Mainos[adrotate banner="3"]

Vimpelin Yrittäjien juhlavuosi on alkamassa. Vimpelin Yrittäjät täyttää 50 vuotta tänä vuonna. Yhdistys on perustettu 1969, mutta rekisteröity virallisesti 1970. Juhlavuoden kunniaksi julkistetaan nyt juhlalogo.

– Logossa näkyy yrittäjien brändin mukainen sininen väritys. Sininen väri valikoitui kuitenkin logoon myös sen takia, että käytämme monessa muussakin sinistä – sininen on jotenkin Vimpelin väri.

MAINOS

– Sininen sydäntimantti kuvaa sitä intohimoa, millä me kaikki yrittäjäyhdistyksen aktiivit teemme vaikuttamis- ja kehittämistyötä.

– Se kuvaa myös kotiseuturakkautta ja yhteisöllisyyttä, mitä Vimpelissä on ja tietynlaista periksi antamattomuutta, jota vimpeliläisillä yrittäjillä ja oikeastaan ihan kaikilla vimpeliläisillä on, kuvailee Vimpelin Yrittäjien puheenjohtaja Susanna Korkiatupa.

Logosta haluttiin selkeä mutta näyttävä. Se on hyvää jatkumoa muutama vuosi sitten lanseeratulle sloganille ”Olen vimpeliläinen yrittäjä ja ylpeä siitä”.

– Tuo lausahdus pitää edelleen paikkansa. Timanttisydänlogo sopii siihen paremmin kuin hyvin, Korkiatupa jatkaa.

Juhlalogoa käytetään kaikessa juhlavuoteen liittyvässä materiaalissa virallisen logon rinnalla. Logon on suunnitellut vimpeliläinen Loistava sisältötoimisto.

Juhlavuosi alkaa huippuseminaarilla

Ensimmäinen juhlavuoden isompi tapahtuma tulee olemaan 27.3. järjestettävä seminaari Vimpelin Yhteiskoululla.

Kaksiosaisen seminaarin teemana on imagolla elinvoimaa. Ohjelma julkaistaan helmikuussa, jolloin voi myös varata paikkansa seminaariin.

– Seminaarin innostavana keynote-puhujana nähdään Mikko Kalliola. Saamme vieraaksemme myös toholampelaisen elinkeinoministeri Mika Lintilän. Lisäksi tilaisuudessa on yrittäjätreffit.

– Seminaarissa on ruokailu, joten pyydämme sen takia varauksia. Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät osallistuu seminaariin myös ja tarjoaa täytekakkukahvit, Korkiatupa kertoo.

Seminaari on osa Vetovoimaa ja viihtyvyyttä Vimpeliin -kehittämishanketta. Hankkeessa järjestettävät työpajat alkavat myös pian.

Työpajoihin voivat osallistua kaikki kuntalaiset ja niissä ideoidaan viihtyvyystekijöitä yhdessä. Ensimmäinen työpaja on 19.2. kello 18 Vimpelin Nuorisotalolla.

T

MAINOS
Edellinen artikkeliKirjastoautosta uusi kulttuurin tuulahdus Alajärvellä
Seuraava artikkeliJamin floristiopiskelija Kia Vahertimo nappasi komean voiton kukkasidonnassa