-0.1 C
Alajärvi
torstai 29.2.2024
MAINOS

Uusi kirkkovaltuusto tarttui työhön Kyyjärvellä

Uuden kirkkovaltuuston ensimmäinen kokous käytiin Kyyjärvellä. Marraskuussa 2018 pidetyillä seurakuntavaaleilla valittiin uusi kirkkovaltuusto vuosille 2019-2022 ja se koostuu sekä vanhoista tutuista että uusista valtuutetuista.

Kokouksen avasi kirkkovaltuuston kunnioitettavasti iältään vanhin jäsen Seppo Oikari. Kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi vuosiksi 2019-2020 valittiin Kaisa Tamminen, varapuheenjohtajaksi Timo Noponen ja sihteeriksi Tanja Kyrönlahti.

MAINOS

Kirkkoneuvostoon valittiin vuosiksi 2019-2020 (suluissa henkilökohtainen varajäsen) varapuheenjohtajaksi Raimo Tamminen (Mika Isoniemi) ja jäseniksi Jarkko Hänninen (Marko Aksela), Markku Huumarkangas (Raimo Paakkarinen), Sauli Mäkelä (Erkki Koivisto), Satu Kainu (Päivi Pölkki), Niina Viitala (Heljä Laajala), Alpo Noponen (Pekka Kirvesmäki) ja Tanja Kyrönlahti (Pirkko Kotanen).

Kirkkoneuvoston puheenjohtajana toimii kirkkoherra Tarja Sulkala.
Seurakunnan luottamushenkilöiden siunaaminen tulevaan tehtävään on Kyyjärven kirkossa helmikuun 10. päivänä kello 10.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät