-1.4 C
Alajärvi
tiistai 31.1.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Alajärvellä luvassa liikuntaa ja markkinahumua

Alajärvellä mitään ei tehdä pienesti ja niinpä nytkin aivan uutta talvitapahtumaa on lähdetty suunnittelemaan isosti.

Alajärveltä jyrähtää tosissaan koulujen talvilomaviikon päätteeksi, kun heti torstaista 28.2. alueen kauppiaat laittavat käyntiin Virkistäydy Alajärvellä -markkinatapahtuman ja laskiaislauantaina 2.3. mukaan liittyy kaupunki sekä alueen liikuntaseuroja toteuttamalla mittavan Koko perheen liikuntapäivän!

Virkistäydy Alajärvellä -tapahtumassa kaikki Alajärven yli 30 Kaupan Kehittämisryhmään kuuluvaa yritystä laittavat tarjolle hulppeita tarjouksia.

Info Kirjakaupan Suvi Penninkangas uskoo, että 28.2. Torstai-lehdessä on esillä kattavasti kauppojen tarjouksia, joita kannattaa lähteä kauempaakin ostamaan.

Kaupan Kehittämisryhmän Ari Ahvenlampi sanoo, että liikkeissä on tarjousten lisäksi tapahtumia ja lauantain liikuntapäivä on huomioitu pidennetyin aukioloajoin.

– Samalla kun urheiluseurat liikuttavat hiihtolomalaisia eri liikuntatapahtumien avulla, Alajärven kauppiaat liikuttavat asiakkaitaan mukavan kokoisen arvonnan merkeissä!

– Kaupan Kehittämisryhmä toteuttaa Virkistäydy Alajärvellä -tapahtumassa passiarvonnan 28.2.-2.3. Ideana on kerätä Torstai-lehdessä ilmestyvään passiin viisi eri leimaa Kaupan Kehittämisryhmän jäsenyrityksistä, Ahvenlampi selvittää.

Leima annetaan asiakkaalle kaupan kassalta ostokuitin yhteydessä. Täydellä passilla voi osallistua arvontaan, jossa palkintona on huikea 500 euron lahjakortti!

Lahjakortin voi käyttää yhdessä tai useammassa Kaupan Kehittämisryhmän jäsenyrityksessä. Kannattaakin siis suunnata mukaan tapahtumaan!

Koko perheen liikuntapäivä

Palvelukoordinaattori Eetu Puntala Liikunnasta Yhteistyöllä Iloa ja Elinvoimaa -hankeesta kertoo, että lauantaina 2.3. noin kello 11 eteenpäin Alajärvellä tarjoutuu shoppailun lomaan myös fyysisen kunnon ylläpitoa mukavissa ja maksuttomissa tapahtumissa!

JPK järjestää Jäähallilla ohjattua toiminta kello 11-13 ja Ankkurit Pallohallilla kello 13.30-15. Lisäksi Ankkurit Lentopallojaosto järjestää lentopalloa ja näytösotteluita Jamin toimipisteellä kello 11-16.

Uimahalli ja kuntosali ovat asiakkaiden vapaassa käytössä kello 12-18. Alvariinissa keilaus on maksutonta kello 12-14 ja muuten 15 euroa perheeltä sisältäen kengät.

Lehtimäen Jyske järjestää samaan aikaan Valkealammella kello 11-13 vapaamuotoista hiihtoa ja pulkkailua koko perheelle! Paavolan Koululla taas on luvassa joogaa ja venyttelyä kello 16-18, jonka järjestää Tuija Silver-Lager Fitfactorysta.

Paavolan Koululla on pulkkamäki avoinna koko päivän ja Kitron Stadionille on tarkoitus saada hiihtokoulua.

Alvariini järjestää lisäksi kello 11-15 Liikuntapäivä-lounaan, jonka voi ostaa 8,50 eurolla. Myös Cafe Pandora on mukana tapahtumassa tarjouksineen.

– Tapahtumaan tulee käyttöön leimapassi, johon leimat kerättyään on mukana liikuntapäivän arvonnoissa. Lahjakortteja siihen ovat lahjoittaneet mm. Lehtimäen Sähkö, Alajärven Sähkö ja Euronics, Puntala kertoo.

Tavoitteena tapahtumalla on tarkoitus tarjota kaikille ikäluokille mukavaa liikunnallista tekemistä ja laittaa kynnys osallistumiselle todella matalaksi.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät