Lehtimäen Ampujien ja Oma Säästöpankin yhteistyö sai jatkoa

84
Mainos[adrotate banner="3"]

Lehtimäen Ampujat ry. sekä Oma Säästöpankki Oy:n Alajärven konttori tiedottivat Pilkan ilma-aseradalla perjantaina yhteistyösopimuksen jatkosta vuosille 2019-2021.

Oma Säästöpankki Oy:n palvelupäällikkö Helena Marjomäki kertoi pankin halusta olla mukana yhä myös lehtimäkeläisten arjessa vaikka konttori sijaitseekin nykyään Alajärvellä. Tiiviimpää yhteistyötä ampumaseuran ja pankin välillä on ollut jo vuodesta 2003 alkaen.

MAINOS

Tukemalla Lehtimäen Ampujia pankki saa näkyvyyttä mm. sponsorin mukaan nimettyjen kahdesti vuodessa järjestettävien ilma-asekilpailujen myötä.

Perinteisesti ampumaseura on ollut tarvittaessa talkooapuna pankin tapahtumissa ja tarjonnut henkilökunnalle mahdollisuuden tutustua ohjatusti urheiluammuntaan ilma-aseilla sekä tuonut esille yhteistyötä seuran tilaisuuksissa ja tiedotteissa.

Lehtimäen Ampujien pj. Marko Talvitie kertoi seurassa olevan tätä nykyä reilut 70 jäsentä, joista kolmasosa on alle 20 -vuotiaita nuoria. Seuran talvikaudella järjestämissä ampumaurheilukoulussa on mukana nyt kymmenkunta nuorta ja yhteistyötä on myös Lehtimäen erityiskansanopiston ammuntakerholaisten kanssa.

Vuonna 1983 perustetun ja aktiivisesti toimivan ampumaurheilun erikoisseuran merkittävimpiä tulonlähteitä ovat Alajärven kaupungin myöntämät toiminta-avustukset, jäsenmaksut ja kilpailutoiminnan tuotot sekä yhteistyösopimus Oma Säästöpankki Oy:n Alajärven konttorin kanssa.

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa