Venla ja Roosa SM -mitaleille

Mainos[adrotate banner="3"]

Lentopallonuoret Venla Hänninen ja Roosa Latva-Laturi onnistuivat nappaamaan B-tyttöjen lentopallopallofinaaleissa sm-mitalit. Venla pelasi KuLePan B-tyttöjen 2-joukkueessa ja Roosa Pihtiputaan Plokissa.

Joensuussa huhtikuun puolivälissä pelatuissa 12 joukkueen finaaleissa Venlan joukkue eteni loppuotteluun yhden tappion myötä. Tappio tuli KuLePan 1-joukkueelle, joka koostuu valmennuskeskuksen nuorista.

MAINOS

Voitot tulivat Mikkelin Passareista, Maskun Katajasta ja Kauhavan Wisasta. Loppuottelussa olikin sitten vastassa hienosti kaksi KuLePan joukkuetta, joista 1-joukkue vei kultaiset mitalit ja toista vuotta KuLePassa keskitorjujana pelaava Venlan joukkue hopeat. Venla valittiin finaaleissa All Stars -joukkueeseen.

– Hopea oli todella mahtava suoritus nuorelta joukkueeltamme. Mika Vihman valmentamassa joukkueessa pelaa myös alajärveläinen Janika Kotipelto. Viime vuonna C-tyttöjen joukkue sai myös hopeaa.

Roosa Latva-Laturille sm-mitali oli lentopallosta ensimmäinen. Plokissa vuoden pelannut yleispelaaja Roosa tunsi joukkueesta pelaajia jo ennestään, joten joukkueeseen oli helppo mennä.

-Voitimme Joensuun turnauksessa ensin Mikkelin Passarit ja Outokummun Partion. Puolivälierissä kaatui Ylöjärven Ryhti ja tappio tuli KuLePan 1-joukkueelle. Pronssipelissä Ploki voitti Someron Pallon 2-0.

A-tyttöjen lopputurnaus Soinissa lauantaina

Molemmat tytöt pelaavat vanhempien A-tyttöjen sarjaa Soinin Tiikereissä. Venla on harjoitellut Kuortaneella kolme kertaa viikossa ja yhdet treenit hän on käynyt viikoittain Soinissa. Roosa on treenannut pelkästään Soinissa ja käynyt turnaukset Pihtiputaan joukkueessa.

– On hienoa, että saa enemmän pelikokemusta, kun pelaa kahdessa sarjassa, tytöt kehuvat.

Tulevana lauantaina Soinin yhtenäiskoululla pelataan A-tyttöjen lopputurnaus valtakunnan sijoista 13-16. Mukana ovat joukkueet Pihtiputaalta, Somerolta ja Soinista. Pelit alkavat lauantaina kello 11.

Rami Puro

MAINOS
Edellinen artikkeliHuomioi opetusauto liikenteessä
Seuraava artikkeliPieni kevättulva, järvien pinnat nousussa kohti kesätasoa