-0.2 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Patikkaa Paalijärvellä sunnuntaina

Kesä alkaa patikoinnin merkeissä Paalijärven patikalla sunnuntaina 19.5. kello 11 alkaen.

Kyseessä on koko perheen patikointipäivä. Se sopii tosi kuntoilijoille kuin perheillekin, onhan matkoja valittavissa 2,8 kilometristä aina 22 kilometriin saakka.

MAINOS

Tapahtuman järjestää Alajärven Latu sekä Paalijärven Kyläyhdistys, Alajärven Yrittäjät ry, Alajärven sydänyhdistys ja kaupungin liikuntapalvelut.

Ladun puheenjohtaja Tapani Hänninen kertoo, että yhdistyksen tarkoituksena on edistää kaikenikäisten ihmisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa kaikkina vuodeaikoina ja auttaa ihmisiä löytämään mielekkäitä tapoja liikkua.

Paalijärven patikka pidettiin ensimmäisen kerran viime keväänä ja mukana oli yli 200 osallistujaa! Suosio onkin innostanut järjestäjiä panostamaan entistä enemmän.

Patikoijat voivat palata reitiltä lähtöpaikalle tanssilavan kupeeseen myös traktorikyydillä Ryssänmäestä tai kuntoradan pysäkiltä, johon matkaa tulee 12 kilometriä.

Hänninen muistuttaa, että ennen maastoon lähtemistä kannattaa käydä ilmoittautumassa, sillä osallistujien kesken Alajärven Yrittäjät järjestävät arvonnan. Japo on lahjoittanut älypuhelimen, Kesport lahjakortin ja yrittäjäyhdistys sarjalipun uimahalliin!

– Lähtöpaikalta löytyy myös yksi lasten kantorinkka, Hänninen kertoo ja sanoo, että mukaan kannattaa ottaa myös retkieväät. – Laavuilla on tulet ja mehutarjoilu! Myös lähtöpaikalla kahvio palvelee koko päivän.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät