-2.9 C
Alajärvi
lauantai 25.3.2023
spot_img
spot_img

Vimpelin positiivisin -äänestys alkaa

Vimpelissä etsitään seuraajaa Matti Järvelälle, kaikkien aikojen ensimmäiselle Vimpelin positiivisin -äänestyksen voittajalle. Vimpelin Yrittäjien ideoimassa äänestyksessä kuntalaiset ja kesäasukkaat pääsevät pohtimaan, että kuka onkaan Vimpelin valopilkku ja ilopilleri, joka kannustaa valovoimaisuudellaan ja positiivisuudellaan muita. Hän on myös ystävällinen ja lämmin henkilö, joka muistaa ajaa yhteistä hyvää ja kunnan elinvoimaa. Positiivinen henkilö ei puhu pahaa eikä korosta myöskään negatiivisuutta.

Vimpelin positiivisinta henkilöä voi äänestää 14.6.–8.7. K-Market Vedossa, K-Rauta Pyhälahdessa Kukkasalonki Kastanjassa ja Vimpelin apteekissa. Nyt saa kehua ja perustella, miksi juuri oma ehdokas olisi Vimpelin positiivisin!

Arvonta tulossa

Kunniamaininta voidaan antaa myös erityisen hyvästä ja positiivisesta asiasta tai esimerkiksi tapahtumasta, jonka syntymiseen äänestetty henkilö on vaikuttanut ratkaisevasti. Ilman perusteluja jätettyjä äänestyslappuja ei huomioida arvioinneissa. Äänestyslipukkeeseen voi täyttää omat yhteystietonsa, mikäli haluaa olla mukana arvonnassa, jonka pääpalkintona on lahjakortti vimpeliläisiin kauppa- ja palveluliikkeisiin.

Viime vuoden positiivisinta, Matti Järvelää, kiiteltiin siitä, että hän huomioi kaikenikäiset ja -kokoiset ihmiset. Järvelälle suunnattuja ääniä perusteltiin muiden muassa sillä, että hän on loistava, huumorintajuinen, vitsikäs ja aina hyväntuulinen. Hänellä on hyvät käytöstavat ja hän osallistuu vapaaehtoistyöhön. Järvelä nähdäänkin usein koripallo- ja pesäpallopeleissä järjestysmiehen tehtävissä ja lapsille suunnattujen Perjantai-Pinkaisujen lähettäjänä.

Eniten ääniä Vimpelin positiivisin 2019 -äänestyksessä saanut henkilö julkistetaan Vipinämarkkinoilla lauantaina 13. heinäkuuta.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät