0.8 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Kyyjärvi-viikolla monipuolinen ohjelma

Kyyjärvi juhlii tänä vuonna 90 vuoden virstanpylvästä. Kyyjärvi itsenäistyi Karstulasta vuonna 1929. Markkinapaikkana Kyyjärvi on ollut tiedossa jo vuosisatoja, sijaitseehan Kyyjärvi otollisten kulkureittien risteyksessä. Kunta sijaitsee kolmen maakunnan – Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Keski-Suomen – rajalla.

Kunta juhlii täysiä kymmeniä näyttävästi ja Kyyjärvi-viikolla on tarjolla monenlaista ohjelmaa koko perheelle. Varsinaista yleisömagneettia odotetaan supersuositun reggae-artistin Jukka Pojan ja SuomiHittiShow räjäyttävän Telaketjun ilmaiskonsertista perjantaina 12.7. Konsertti järjestetään Kauppakeskus Paletin takana olevalla nurmialueella.

MAINOS

Markkinat ja yhdessäoloa

Kunnanjohtaja Tiina Pelkosen mukaan Kyyjärvi-viikolla 6.–14.7. on toki paljon tarjontaa kaikenikäisille. Jo perinteeksi muodostunutta Kyyjärven markkinoita ja rompetoria vietetään lauantaina 13.7 Paletin pihalla.

Pelkonen sanoo, että runsaan ohjelmatarjonnan toteuttaminen ei olisi ollut mahdollista ilman paikallisten yritysten sponsorointia. Erityiset kiitokset kunnanjohtaja antaa kaikille talkoolaisille, joita ilman viikon tapahtumia ei voisi mitenkään järjestää.

Kyyjärvi-viikon ohjelmassa on esimerkiksi uusien kuntoportaiden avajaiset Harsunkankaalla maanantaina 8.7. kello 16. Kyyjärven Kyky ry. isännöi ohjelmallista tilaisuutta. Kuntoportaat on tehty Leader Viisarin myöntämällä EU:n maaseuturahaston tuella. Torstai-iltana 11.7. on mahdollista päästä lautta-ajelulle satamasta ja nappulakisoja voi seurata urheilukentällä kello 18 alkaen. Riehakas viikko päättyy sunnuntaina kello 12 Kyyjärven seurakunnan järjestämään peltokirkkoon.

Kai Hannulabacka

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät