0.6 C
Alajärvi
keskiviikko 29.3.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Yleisurheilukoulu liikuttaa lapsia Lehtimäellä

Lehtimäen Jyske on järjestänyt yleisurheilukoulua lapsille kesäisin jo vuosikymmenten ajan.

Välillä toiminta on ollut vähemmän aktiivista, mutta nyt eletään jälleen kukoistuskautta. Lapsia on toiminnassa mukana peräti 35 ja heillä seitsemän innokasta nuorta vetäjää.

Lapsista valtaosa on Lehtimäeltä, mutta mukana on muutama lapsi myös naapurikunnista.

Osallistujat ovat 4-12 vuotiaita ja heidän ohjaajistaan nuorin on niin ikään 12 -vuotias – ja kaikki ohjaajat ovat itse entisiä yleisurheilukoululaisia!

Vetäjinä toimivat Anja Keisanen, Roosa Latva-Laturi, Olivia Vainionpää, Riina Autio, Silja Kurunmäki, Saga Kurunmäki ja Ella Rantala.

Suurin osa ohjaajista on käynyt SUL:n koulutuksen ja sieltä on saatu lisävinkkejä yleisurheilukoulun ohjelmaan.

Kesän aikana Rannankylän kentälle kokoonnutaan kaikkiaan seitsemän kertaa ja ohjaajat jakavat lapset useampaan ryhmään ikäkausien mukaan, jotta kaikille saadaan mielekästä puuhaa.

Yleisurheilukoulu on Lehtimäellä aina ollut leikkimielinen ja niinpä eri lajeihin tutustutaan siellä leikin kautta.

Suosituimpia juttuja lapsille ovat kesä toisensa jälkeen olleet ihan oikeisiin lajeihin tutustumiset, kuten vaikkapa moukarin heittoon!

Yleisurheilukoulu on edelleen lapsille maksuton ja tänä vuonna kaikki lapset saivat myös hienot paidat aivan maksutta, sillä niitä sponsoroi OP Lehtimäki, Lehtimäen Sähkö Oy, Hot-Steel, TI Garnjet Oy ja Koneurakointi Aki Sammalisto. Nyt kaikilla lapsilla ohjaajineen on yhteneväiset hienot paidat!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät