-10 C
Alajärvi
lauantai 01.4.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Paletti Kauppakeskus järjestää sukkakisan 20 -vuotisjuhlansa merkeissä

Nyt puikot suihkimaan iloisten Paletin värisävyjen kanssa kilpaa!

Paletti Kauppakeskus järjestää juhlavuotensa kunniaksi sukkakilpailun, jossa kaikki halukkaat voivat suunnitella ja valmistaa Paletti 20 vuotta villasukat.

Kaikki kilpailutyöt laitetaan esille ilman tekijöiden nimiä Kauppakeskuksen tiloihin, ja niitä voi käydä äänestämässä 28.10.-3.11. välisen ajan.

Nyt kannattaakin laittaa mielikuvitus liikkeelle ja antaa Paletin värien näkyä iloisesti sukissa!

Kilpailuaika on 16.9.-24.10. ja aihe Paletti 20 vuotta. Kilpailutyön tulee olla aikaisemmin julkaisematon ja tekijän oma. Sukkien valmistustapa ja materiaalit ovat vapaasti valittavissa. Sukkaparin tulee olla kooltaan väliltä 38-42.

Valmiit työt toimitetaan suljetussa paketissa Paletti Kauppakeskuksen Pentik/Rustiikki -myymälään viimeistään torstaina 24.10.Paketin päälle maininta: sukkakilpailu.

Sukkien mukaan tulee liittää tarkat tekijän yhteystiedot (nimi, osoite ja puhelinnumero sekä sähköpostiosoite).

Paletti Kauppakeskuksen asiakkaat valitsevat sukista suosikkinsa äänestämällä 28.10.-3.11. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kisan järjestäjä pidättää oikeuden julkaista kilpailuun osallistuneita töitä, mutta muiden kuin voittajan nimeä ei julkaista äänestyksen päätyttyä.

Sukkia ei palauteta, vaan ne lahjoitetaan vanhustyöhön Kyyjärvellä.

Voittaja saa 50 euron lahjakortin Palettiin sekä 20 kerää 7-veljeksen lankaa. Myös äänestäneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät