-6 C
Alajärvi
keskiviikko 29.3.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Agrologiopintojen kiinnostavuutta kysytään Alajärvellä?

Maatalous ja maaseutu työllistävät erilaisia asiantuntijoita. Agrologi on maatalouden ammattilainen. Seinäjoen ammattikorkeakoulun (SeAMK) agrologiopinnoissa opiskelija keskittyy ruoan tuottamiseen kestävällä ja kannattavalla tavalla.

Agrologin osaaminen on myös keskiössä kun tehdään ilmastotekoja; agrologi on kiertotalouden ja hiilensidonnan ammattilainen.

SeAMK on toiseksi suurin agrologin kouluttaja Suomessa, joka mahdollistaa laajan tarjonnan opinnoissa.

Nyt on loistava tilaisuus tehdä agrologitutkintoon kuuluvia yksittäisiä opintojaksoja Alajärveltä käsin. Opinnot toteutetaan avoimen ammattikorkeakoulun opintoina.

Avoin AMK tarjoaa joustavan mahdollisuuden suorittaa ammattikorkeakouluopintoja koulutustaustasta ja iästä riippumatta. Opinnot soveltuvat silloin, kun opiskelija haluaa kehittää itseään tai työelämän ammattitaitoaan tai jos suunnittelee hakeutumista ammattikorkeakouluun myöhemmin.

Syksyn ja kevään aikana on mahdollista saada ajantasaista ja hyödyllistä tietoa mm. maatilayrityksen verotuksesta, bioenergiasta, kotieläinten tuotantoympäristöstä ja hyvinvoinnista, maatalouspolitiikasta ja maatalouden yritystaloudesta.

Lisää opinnoista pääsee kuulemaan infotilaisuudessa keskiviikkona 2.10. kello 18.30 JAMI:n Kurejoen toimispisteessä (osoite Kurejoentie 390, Alajärvi).

Opinnoista voi myös kysyä suoraan maakuntakorkeakoulusta Marjo Vistiaholta.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät