-10 C
Alajärvi
lauantai 01.4.2023
spot_img
spot_img
spot_img

FinEst Bändileirille jatkoa virtuaalisena

FinEst bändileirin seuraava yhteinen tapahtuma on 23. marraskuuta järjestettävä virtuaalileiri eli Recording Night.

Aisaparin alueella leiri järjestetään Evijärven koulukeskuksessa. Leirillä soitetaan ja äänitetään yksi kappale, johon tehdään myös musiikkivideo.

Leiriläiset voivat ilmoittautua ensisijaisesti joko musiikin tai musiikkivideon tekemiseen, mutta leiriläisillä on myös yhteistä tekemistä.

Samaan aikaan leiri pidetään myös Suonenjoella ja Saarenmaalla. Jokaisella leiripaikkakunnalla tehdään äänityksiä. Näistä äänityksistä kootaan yhteinen musiikkikooste. Leiriläiset ovat myös yhteyksissä muille leiripaikkakunnille leirin aikana.

Recording Night -leirille ilmoittaudutaan Järvilakeuden kansalaisopiston kautta 25. lokakuuta mennessä.

Kansalasiopiston kautta saa myös lisätietoja leiristä. Leirin hinta on 20 euroa, hintaan sisältyy ruokailu. Leiri alkaa lauantaina iltapäivällä ja päättyy noin kello 21 mennessä. Leiri on tarkoitettu 10-15-vuotiaille nuorille.

Recording Night on osa FinEst Bändileiri-hanketta. Kolmivuotisessa hankkeessa ovat mukana Leader-ryhmät Aisapari ja Mansikka Suomesta ja Saarte Koostöökogu Saarenmaalta Virosta. Käytännön järjestelyistä Suomessa vastaavat Järvilakeuden kansalaisopisto sekä Sisä-Savon kansalaisopisto.

Viime kesänä FinEst Bändileiri järjestettiin Alahärmässä juhannusviikolla. Leirille osallistui kaikkiaan 50 nuorta Aisaparin alueelta, Savosta ja Saarenmaalta. Viime vuonna leirit järjestettiin Saarenmaalla ja Suonenjoella.

Hanke päättyy yhteiseen leiriin, joka järjestetään Saarenmaalla elokuussa 2020.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät