3.1 C
Alajärvi
sunnuntai 26.5.2024
MAINOS

Elämäni eläkevuodet – on aika alkaa panostaa itseensä!

Alajärven Sydänyhdistys lähtee järjestämään paikkakunnalla Ikäinstituutin lanseeraamaa uutta Elämäni eläkevuodet -valmennusta, jonka ideana on tavoittaa heidät, joille liikkumaan lähteminen tuntuu vaikealle ja yleensäkin itsestä huolehtiminen tahtoo jäädä hoitamatta.

– Tässä valmennuksessa kynnys on todella matalalla. Jos tiedät että sinun pitäisi tehdä asioille jotain, mutta et vain saa aikaiseksi, niin tule mukaan, tsempataan toinen toisiamme, kannustaa ryhmän toinen paikallinen valmentaja Anneli Murto.

MAINOS

– Minulla on itsellänikin ollut se kausi, jolloin liikkumaan lähteminen ei kiinnostanut. Silloin on todella vaikeaa tsempata itseään ja juuri tässä ryhmän tuki voi auttaa.

Toisena valmentajana Alajärvellä toimii Irma Kangastie, jonka kanssa Anneli oli hiljattain valmennuksen koulutuksessa Seinäjoella. Koulutuksen anti oli mainio ja innosti myös valmentajia siihen, että ryhmä omalle kotipaikkakunnalle perustetaan.

Elämäni eläkevuodet -valmennus sisältää kokoontumista valmentajan johdolla, käytännön tehtäviä liikunnasta, mielen hyvinvoinnista, ravinnosta ja unesta sekä keskusteluja muiden ryhmäläisten kanssa.

Valmennus on tarkoitettu niille, joilla liikunta ja oma hyvinvointi ovat jääneet taka-alalle.

Valmennuksessa jokainen itse toimii oman elämänsä asiantuntijana, asettaa tavoitteensa ja kokeilee mieltä ilahduttavia ja kroppaa voimaannuttavia asioita sekä saa mahdollisuuden jakaa kokemuksia samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Ryhmä kokoontuu kymmenen kertaa. Tutustumiskokoontuminen Alajärven kirjastossa ensi keskiviikkona 23.10. kello 13.

Mukaan voi tulla ennakkoon ilmoittamatta ja kenenkään ei tarvitse sitoutua mihinkään, vaikka paikalle tulisikin. Kannataa siis lähteä mukaan!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät