-5 C
Alajärvi
maanantai 27.3.2023
spot_img
spot_img

Hui – Alajärven erikoiskaupan Mörköilta tulee taas!

Odotettu Mörköilta koittaa jälleen Alajärvellä Pyhäinpäivän aattona, ensi viikon perjantaina 1.11. kello 18-20!

Tuolloin Paavolantorin liikkeet ja monet muut keskustan erikoiskaupat pukeutuvat jälleen kauhean pelottavaan asuun kauppiaita myöten, kaupunki sammuttaa valot keskustan alueelta ja sitten saadaan mörköillä ja ihmetellä ihan pimeitä hintoja, joita liikkeet asiakkailleen Mörköillan kunniaksi tarjoavat!

Paavolantorille on myös järjestetty kivaa ohjelmaa lapsille ja lapsenmielisille, sillä esimerkiksi Alavolin Rosmariinit esiintyvät kello 18.30.

Vielä ei tiedetä, onko esitys pelottava ja kauhea, vai yhtä ihastuttava kuin ryhmällä yleensä…

Paavolantorilla on luvassa myös kasvomaalausta lapsille ja Lähitapiola jakaa kaikille heijastimia, että näymme myös pimeässä syyskelissä!

Kaikissa liikkeissä on myös omaa ohjelmaansa. Paapossa on tarjousten lisäksi käsityönäytöksiä ja kaikkea muuta ihan pimeää.

Trove arpoo karmean mustan säkkitolin kaikkien kävijöiden kesken ja Oma Säästöpankissa pääsee pyörittämään onnenpyörää ja lapsille on luvassa tarjoilua.

Apteekissa päästäänkin sitten hurjien juttujen pariin, sillä siellä maistellaan bakteereja!

Samalla voi osallistua kisaan jossa voi voittaa karkkia. Karkkia on tarjolla kaikille ja pelottavan edullisia tarjouksia on, tottakai!

Antiikkiliikkeessä heittäydytään Mörköillan kunniaksi ihan hurjiksi ja koko päivän ajan Arabian tuotteet myydään ulos puoleen hintaan! Opetustaulujakin lähtee asiakkaiden matkaan halvalla.

Ruoka-Kahvio muuntautuu Mörköiltaan Haamulaksi, jossa lapsille on haamupiirustusnurkkaus ja keittiö taikoo maittavat grilli- ja hampurilaisannokset sekä pizzat. Myös kahvin kanssa on tarjolla herkkuja.

Kangaskulmassa etsitään mustia laatikoita ja se, joka uskaltaa kurkistaa laatikkoon, saa pitää sisällön!

Kulta-Hipun pajamyymälässä on luvassa hurjia tarjouksia ja lapsille ällöttävää syötävää! Kauneustudio Ilmeessä siistitään ja meikataan kulmia veloituksetta illan aikana ja kulmameikkituotteista on myös hyviä tarjouksia.

Myös kestovärjäyksistä ilman ajanvarausta on illassa hyvät tarjoukset ja pikkujouluja silmällä pitäen on tarjolla monenlaista kivaa…

Paavolantorilta tulee löytymään myös talon ulkopuolisia myyjiä, joten ilta voi todella yllättää!

Paavolantorin Facebook -sivuille täydentyy illan lähestyessä mitä kaikkea muutakin kivaa Mörköiltaan järjestetään ja kannattaa tulla paikan päälle katsomaan!

Mörköiltaa vietetään myös muualla keskustan liikkeissä. Info Kirjakauppa on mukana hurjin tarjouksin. Sisustus-Kokonissa on luvassa tosi pimeitä tarjouksia laajalla kattauksella, joten kannattaa kurkistaa myös Maikin mörköluolaan!

Muodin Top-pisteessä saa nostaa onnenpurkista oman alennusprosenttinsa ja pelottavia tarjouksia riittää…

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät