0.8 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Bingo on säilyttänyt suosionsa

Eläkeliiton Alajärven paikallisyhdistyksen järjestämä perinteinen keskiviikkoillan bingo on edelleen huippusuosittua.

Sirpa Matintupa ja Mirjami Iiruu kertovat, että bingossa on ollut viikoittain aina satakunta osallistujaa.

Viime keskiviikkona järjestettyyn bingoon Alajärven ABC:llä oli saapunut 96 innokasta bingoilijaa. Vaikka tilaisuuden järjestääkin eläkeliiton paikallisyhdistys, ovat kaikenikäiset pelaajat tervetulleita paikalle.

MAINOS

Bingon toimitsijat Sirpa Matintupa ja Mirjami Iiruu kertoivat, että väkeä on ollut viime aikoina sadan osallistujan molemmin puolin.

Väkeä tulee jonkin verran myös lähikunnista, sillä onhan tämä mainio tapa tavata tuttuja ja jännittää osuuko numerot kohdalleen. ABC on ollut aktiivisesti alusta asti mukana bingotoiminnan hyväksi.

Bingossa Alajärven ABC:llä riittää tunnelmaa!

Bingo on ollut todella suosittu heti alusta alkaen ja nyt starttaa toimitsijoiden mukaan jo neljäs kausi ABC:llä. Kesäajat on pidetty taukoa bingosta, mutta muuten bingo järjestetään joka keskiviikko, ellei nyt sitten satu joku juhlapäivä osumaan juuri keskiviikoksi.

Innokkaimmat bingoilijat saapuvat paikalle jo tuntia aiemmin, että saavat varmasti haluamansa pelipaikan.

Vaikka bingoisäntä Markku Sillanpäällä onkin kantava ääni pitää bingon vetäjän ääntä vahvistaa kaiuttimilla koko ruokasaliin, jotta kaikki kuulevat hyvin tuleeko omaan riviin osumia.

Palkintoina jaetaan ABC-bingossa tuttuun tapaan mm. joulukinkkuja ja vaikka voitto ei osuisikaan kohdalle on bingo mukava ja rentouttava tapa viettää iltaa kivassa porukassa.

Kai Hannulabacka

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät