0.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Viikonloppuna hiihtämään!

Hiihtoladut kutsuvat alkavana viikonloppuna viimein muuallekin, kuin Lehtimäen Valkealammelle.

Valkealammella toki on edelleen tarjolla hiihtäjille on hyväkuntoisia latuja.

MAINOS

Hyvässä hiihtokunnossa perinteisellä ja vapaalla tyylillä valaistun 1,4 kilometrin mittaisen ensilumen ladun lisäksi kunnossa on nyt kuuden kilometrin reitti, ja vapaalla pääsee hiihtelemään myös kolmen ja 2,5 kilometrin reittejä.

Alajärvellä perinteisellä ja vapaalla pääsee hiihtämään ainakin kolmen kilometrin mittaisia Paukun lenkkiä ja keskustan kuntorataa, jotka ovat myös valaistuja.

Vimpelissäkin hiihtämään pääsee, sillä 4.5 kilometriä välillä Hiihtomaja-Luoma-aho on latukonehoidettu tänään perjantaina. Hiihtää voi vapaalla ja perinteisellä, ladun kunto on kohtuullinen mutta paikoin voi olla hiekkaa.

Sama on tilanne 3.2 kilometrin reitillä Luoma-aho – ampumahiihtostadion, joka on niin ikään ajettu tänään vapaalle ja perinteiselle tyylille.

Myös 1.7 kilometriä ampumahiihtostadionilla on ajettu perinteiselle ja vapaalle tyylille.

Lappajärvellä Hernesniemen valaistu latu vapaalle ja perinteiselle tyylille on huollettu eilen. Mittaa ladulla on 4,7 kilometriä.

Soinissa hiihtäjille on tarjolla Kuntoradan ladut sekä reitit koululle, yhteistalolle ja Lauttoseen.

Yhteistalon ja pururadan välillä on 1,3 kilometrin latu ja Yhteistalolta Lauttoseen 1,1 kilometriä ja Pururadalla on tarjolla 1,9, 2,2 tai 2,8 kilometrin reittivaihtoehdot!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät