-7.5 C
Alajärvi
lauantai 02.12.2023
MAINOS
MAINOS

Perholaiset musisoivat Yhteisvastuun hyväksi

Huomenna sunnuntaina 2.2. kello 15 pidetään Perhon seurakuntatalossa konsertti, jossa esiintyjinä ei ole nimekkäitä taiteilijoita eikä Suomen eturivin muusikoita vaan tavallisia perholaisia ihmisiä, nuoria aikuisia, äitejä, isiä, isovanhempia.

Monet heistä ovat nuoruudessaan käyneet soittotunneilla, mutta aktiivinen musiikinharrastus on jäänyt vuosien myötä vähemmälle.

MAINOS

Nyt on soittimet kaivettu naftaliinista ja viritetty soittokuntoon, sormet verrytelty ja vanhat taidot elvytetty henkiin. Tulos tarjotaan perholaisten kuultavaksi Yhteisvastuukeräyksen aloituspäivänä sunnuntaina.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu, josta vapaaehtoisen kahvimaksun ja mahdollisen pullahuutokaupan muodossa kerätty tuotto menee Yhteisvastuukeräyksen kautta vanhemmuuden tukemiseen.

Konsertin järjestävät yhdessä Perhon seurakunnan diakonia- ja musiikkityön väki.

Musiikkia harrastaville lapsille ja nuorille järjestetään kahdesti vuodessa omia oppilaskonsertteja, mutta tällä kertaa estradilla ovat varttuneemmat soittajat.

Luvassa on musiikkia ainakin pianolla, kitaralla, viululla, kanteleella ja trumpetilla. Osa soittajista on jo ilmoittautunut etukäteen, mutta jos vielä joku miettii osallistumistaan, tule rohkeasti mukaan matalan kynnyksen konserttiin.

Ilmoittautua voi vielä konsertin alussa. Tulkaa mukaan soittamaan ja kuuntelemaan.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät