-6.7 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Eläkeliiton Alajärven yhdistys järjestäytyi Antti Laukkosen johdolla

Eläkeliiton Alajärven yhdistyksen syyskokous valitsi marraskuussa uudeksi puheenjohtajaksi Antti Laukkosen.

Uusina jäseninä hallitukseen tulivat Mirjami Iiruu, Tapio Kantokoski ja Mikko Mannila.

MAINOS

Hallituksen kokoonpano on Maija-Liisa Annola, Paula Etula, Mirjami Iiruu, Irma Kangastie, Tapio Kantokoski, Raimo Kröger, Eero Latvala, Sirkka Levijoki, Mikko Mannila, Sirpa Matintupa, Aimo Rantala ja Paula Tallbacka.

Hallituksen järjestäytymiskokouksessa joulukuussa varapuheenjohtajaksi valittiin Sirpa Matintupa. Sihteerinä ja rahastonhoitajana jatkaa Aimo Rantala.

Jäsenvastaavana toimii Raimo Kröger ja tiedotusvastaavina Sirpa Matintupa sekä Aimo Rantala.

Hengellisen työn vastaava on Antti Laukkonen ja matkavastaavina Irma Kangastie sekä Paula Etula.

Liikuntavastaavina toimivat Paula Etula ja Mikko Mannila ja vapaaehtoistyön vastaavina Anja Rantala, Eero Latvala, Liisa Matintupa ja Terttu Mäntyniemi.
Ravintolavastaavina puuhaavat Sirkka Levijoki, Maija-Liisa Annola, Mirjami Iiruu, Irma Kangastie, Sirpa Matintupa ja Paula Tallbacka.

MSL:n toimintavastaava on Aimo Rantala. Arpajaistoimikuntaan valittiin Eero Latvala, Matti Latvala, Keijo Pesu ja Markku Sillanpää. Vanhusneuvoston ja vammaisneuvoston edustajana toimii Aimo Rantala ja joululehden mainosvastaavana Antti Laukkonen.

Kilpailutoiminnasta vastaa Heikki Hannila ja Raimo Leppäaho

Lausuntapiirin vetäjänä jatkaa Tellervo Matila ja lauluryhmän vetäjänä Terttu Mäntyniemi.

Tänäkin vuonna yhdistyksellä on luvassa monenlaista toimintaa. Tammikuussa sytytettiin kynttilän poisnukkuneille jäsenille. Helmikuussa seurataan täytekakkukahvien kera Eläkeliiton 50-vuotisjuhlaa Finlandia-talolta netin välityksellä.

Maaliskuussa pidetään kevätkokous ruokailuineen. Huhtikuussa on kuukausitapaaminen, johon tulee luennoitsija ja toukokuussa on ulkoilupäivä keskustan pururadalla.

Teatteri- ja muita matkoja tehdään useampia vuoden aikana. Mm. toukokuussa on Alajärven seurakunnan kanssa yhteinen matka Pietariin.

Tänä vuonna osallistumme myös Rokulipäiville. Suuren suosion saanut bingo pyörii koko vuoden keskiviikkoisin kesätaukoa lukuun ottamatta.

Liikuntaa on monenlaista. On kävelyä Pallohallilla, sählyä ja lentopalloa Monitoimihallilla ja keilausta Alvariinissa. Näin yritetään pitää kunnosta huolta, jotta kaikilla olisi vireä vanhuus.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät