Järviseudun Hengitysyhdistyksen hallitus kutsuu uusia jäseniä mukaan toimintaan.

Järviseudun Hengitysyhdistyksellä alkoi aktiivinen vuosi

Järviseudun Hengitysyhdistys piti järjestäytymiskokouksensa ja samalla voitiin todeta, että tulossa on aktiivinen vuosi. Tässä hyvässä porukassa voi lähteä vaikkapa tutustumaan Pietarin Eremitaasiin! Vai kiinnostaisiko kuntoloma?

Järjestäytymiskokouksessa tulevasta toiminnasta suunniteltiinkin muun muassa kesäpäivän järjestämistä sekä Pietarin matkaa.

Pietarin kaupunki on tunnettu kauniista arkkitehtuurista ja kiinnostavista kulttuurikohteista. Pietari on saarten, kanaalien ja siltojen kaupunki, joka on säilyttänyt tsaarinaikaisen loistokkuutensa.

Ryhmämatka järjestetään yhteistyössä Matkapoikien kanssa ja matkalle suunnitellaan lähdettäväksi 1.6. Laivana on Silja Europa. Risteilyn perushinta C2-hytissä on 172 euroa henkilöltä, kaupunkikiertoajelu ja Eremitaasi-vierailu maksaa lisäksi 52 euroa.

Risteilyn hintaan sisältyy kaksi kertaa buffet-illallinen laivalla ja kaksi meriaamiaista. Linja-autokuljetuksen hinta Järviseutu-Helsinki-Järviseutu riippuu matkallelähtijöiden määrästä. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä yhdistyksen matkavastaavaan Seppo Leväniemeen seppo.levaniemi(a)gmail.com, p. 040 087 5591.

Kevätkokous päätettiin järjestää Vimpelissä ja kesäpäivää suunnitellaan kesäteatterin merkeissä heinäkuulle.

Lisäksi jäseniä kannustetaan hakemaan Hengitysliiton tuettuja lomia Maaseudun Terveys- ja lomahuollon kautta, lähimpänä näistä lokakuun alussa Kuortaneella pidettävä ”Voimaa vertaisuudesta” -loma. Kaikki vaihtoehdot löytyvät Hengitysliiton sivulta.

Järjestäytymiskokouksen avasi yhdistyksen puheenjohtaja Lilja Lantela. Seppo Leväniemi nimettiin yhdistyksen varapuheenjohtajaksi, rahastonhoitajana jatkaa Marja-Leena Saarinen ja sihteerinä Hanna Koivulampi.