Talvilomaviikko liikuttaa Alajärvellä

Mainos[adrotate banner="3"]

Talvilomalla on Alajärvellä tarjolla nuorisolle ja koko perheelle runsaasti tapahtumia.

Viikko alkaa maanantaina 24.2. Lehtimäen Suokonmäellä talviriehapäivällä kello 12, jolloin tarjolla on moottorikelkkailua, arvontaa, mäenlaskua, lumikenkäilyä ja lumiukkojen tekoa.

MAINOS

Talviriehapäivä varautuu sääolosuhteiden muutoksiin ja paikalla on esimerkiksi Kennelliiton kaverikoiria, poniratsastusta ja taide- ja askartelutyöpaja.

Tiistai-iltana kello 17 on tarjolla laskiaisrieha ja lumitilanteen salliessa Karhulaavuhiihto Alajärven ulkoliikuntakeskuksessa. Laavulla on nuotiovalkeat ja mahdollisuus paistaa makkaraa. Tarjolla on myös laskiaispullaa ja mehua. Tilaisuuden järjestävät Alajärven kaupunki ja Alajärven Latu ry.

Keskiviikkona kello 12 on vuorossa sisäliikuntaa temppuradan muodossa Monitoimihallilla. Vapaa-aikapalvelut rakentaa omat radat 3-6-vuotiaille, 7-12-vuotiaille sekä kuntoradan yli 13 vuotiaille. Monitoimihallilla ei mahdollisista sateista ole haittaa.

Torstaina Alajärven 4H järjestää kellarilla äidit ja lapset hemmotteluhetken. Paikalla on pehmentävää käsihemmottelua ja erilaisia vaate- ja korutuote-esittelyjä. Lapsille järjestetään lapsiparkki ja lasten käsityöpaja.

Perjantaina on nuorisovintillä ”pitsaperjantai” eli nuoret valmistavat itse omat pitsansa. Ainekset ja täytteet tulevat kaupungin puolesta. Vintti on auki perjantaisin kello 16–22.

Lauantaina 29.2. järjestää 4H perheretken Seinäjoelle Pii Poon Lego-tapahtumaan. Retkelle lähdetään kello 9 Paloaukiolta. Koko perhe matkustaa Seinäjoelle 30 euron hintaan. Retkelle voi ilmoittautua etukäteen Liu Eteläaholle.

Uimahallilla virtuaalivesijumppaa ja Pallohallilla kävellään yhdessä

Alajärvellä on otettu käyttöön tammikuun lopussa virtuaalisen vesijumppaohjelman näyttömonitori, josta voi itse valita sopivan vesijumppaohjelman näytöltä.

Jumppaaminen ohjelman mukana ei maksa mitään, vaan palvelu kuuluu pääsymaksun hintaan. Uimahalli on avoinna normaalisti koko talvilomaviikon.

Pallohallin yleisövuoroille ovat kaikki tervetulleita kävelemään mukavissa olosuhteissa. Kävelyvuorot ovat maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina kello 10.30-12.

Alajärven Liikunta-Aalto 2020

Henna Matintupa vetää Liikunta-Aalto hanketta Alajärvellä. Viime syksynä aloitettu yhteistyö Elixir tv-ohjelman kanssa on tuottanut kanavalle liikuntaohjelmaa Alajärveltä ja samalla kaupunki on saanut markkinoitua positiivista julkisuuskuvaa kaupungin liikuntapalveluista.

Liikunta-Aallon nettisivuille on mahdollista kaikkien liikkujien kirjata liikuntasuorituksiaan.

Kohta on rikkoontumassa maaginen 5000 kilometrin tai tuhannen tunnin liikuntasuoritusraja, jonka jälkeen arvotaan taas kirjaajien kesken sadan euron lahjakortti Kesporttiin. Suoritukseksi kelpaa myös ihan tavallinen kävelylenkki.

Kai Hannulabacka

MAINOS
Edellinen artikkeliLaskiaistiistaina hernekeitolle
Seuraava artikkeliTahdon rakastaa, mutta miten?