0.5 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Tahdon rakastaa, mutta miten?

Rakastuminen on yksi elämän huikeimpia tapahtumia. Rakas on mielessä koko ajan ja kaikki aika olisi hienoa viettää vain hänen kanssaan. Tuntuu, että tämä tunne ei voi kadota.

Mutta kun aikaa hieman kuluu ja arjen kiireet vievät mennessään, onkin edessä uuden oppiminen.

MAINOS

Se mikä alkuun ihastutti, saattaakin alkaa välillä vihastuttamaan eikä toinen aina tunnu ymmärtävän, mitä tarkoitan. Tahtoa rakastaa edelleen on, mutta aina ei ole helppoa tietää miten sitä arjessa osoittaa?

Lappajärven seurakunta järjestää Parempi avioliitto ry:n kouluttamien kahden eri pariskunnan vetäminä vuoden 2020 keväällä kaksi parisuhdetapahtumaa 14.3. ja 4.4. Kivitipussa.

Koska arki on usein puurtamista, tässä on mahdollisuus hieman pysähtyä puolison kanssa oman suhteen äärelle. Samalla voitte saada muutaman hyvän vihjeen, miten arjen keskellä voi toista huomioida.

Tuulikki ja Heikki Syrjälä ovat olleet pitkään naimisissa ja heillä on omakohtaista kokemusta siitä, kun avioliitto ajaa karille.

Heillä on kokemusta myös siitä, miten tällaisesta tilanteestakin voi seurata jotain hyvää ja avioliitosta tulla entistäkin parempi.

Sanna ja Juho Loukasmäki ovat hieman tuoreempi aviopari ja heillä on menossa kiireinen elämän vaihe pienten lasten perheenä.

He ovat huomanneet, ettei parisuhdetta kannata laittaa varikolle odottamaan rauhallisempia aikoja vaan on hyvä löytää keinoja ylläpitää hyvää suhdetta kiireenkin keskellä.

Molemmat pariskunnat jakavat oppimiaan asioita ja heiltä voi napata muutaman vinkin itsellekin mukaan omaan arkeen.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät