-2.6 C
tiistai 16.4.2024

Pienet kuvataiteilijat palkittiin Lehtimäellä

Toivo Karttusen teos jatkaa valtakunnalliseen kilpailuun 9-10 vuotiaitten sarjassa.

Lehtimäen Osuuspankki on valinnut perinteisen tavan mukaan Osuuspankin kuvataidekilpailuun osallistuneiden teosten parhaat Lehtimäellä.

Osallistujia oli tänä vuonna 73 ja tuomarina toimi Aire Honkola. Poikkeustilanteesta johtuen työt arvosteli vain yksi tuomari ja myöskään palkintojenjakotilaisuutta ei järjestetty, vaan palkinnot toimitettiin saajilleen erikseen.

Kisan teemana oli tänä vuonna Onnea on… Kunkin sarjan voittajatyöt lähetetään Helsinkiin valtakunnalliseen kilpailuun.

Sarjassa 6-8 -vuotiaat kilpailutehtävässä kysyttiin, mikä tekee sinusta onnellisen?
Wensimmäisellä palkinnolla palkittiin Melina Tikkamäki, toiseksi tuli Elle Hovinen ja kolmanneksi Elias Eteläaho. Kunniamaininnan sai Mimosa Kivimäki.

Elsa Karttusen työ voitti 11-13 vuotiaiden sarjan.

Sarjassa 9- 10-vuotiaat kilpailutehtävä oli myös ”mikä tekee sinusta onnellisen?”. Ensimmäisellä palkinnolla palkittiin Toivo Karttunen, toinen oli Saara Ovaskainen ja kolmas Rami Haapaniemi. Kunniamaininnan sai Silja Aho.

Sarjassa 11-13 -vuotiaat kehoituksena oli; jaa onnesi! Voiton nappasi Elsa Karttunen, toiseksi tuli Emilia Metsäranta ja kolmanneksi Jemina Kirsilä. Kunniamaininta annettiin Malla Ritalan teokselle.