Vimpelin pyöräilykampanja alkaa

Mainos[adrotate banner="3"]

Kesän 2020 Pyöräilykampanja käynnistetään Vimpelissä 1.5. Vapun pyöräilypäivän merkeissä.

Tapahtumaan voi osallistua koko päivän ajan käymällä kirjauttamassa nimensä kirjaamislaatikoihin. Kaikki päivän aikana nimensä kirjanneet osallistuvat arvontoihin, jossa on hyvät pyöräilyaiheiset palkinnot.

MAINOS

Luvassa on myös erikoispalkintoja, mikäli löytyy reippaita pyöräilijöitä, jotka kiertävät päivän aikana kaikki kirjaamislaatikot.

Mestaripyöräilijä- ja rullaluistelukampanjan suoritusaika on tutusti 1.5-31.8. Tavoiteena on polkea mestaripyöräilijäksi 1000 ja mestarirullaluistelijaksi 750 kilometrin suorituksella.

Vimpelin alueen kirjaamislaatikot ja -vihot löytyvät tutuista paikoista: Paloasema, Lakaniementie (Alajärven rajalta) Hoiskontie (Alajärven rajalta), Kalkkitehtaan risteys, Sääksjärven kauppa ja Vimpelintie (Lappajärven rajalta).

Vapaa-aikatoimi kannustaa kuntalaisia aktiivisempaan liikkumiseen ja kampanjan päätyttyä kirjaamislaatikoihin nimensä kirjanneiden kesken arvotaan Jopo-polkupyörä!

Loppuun vähän tietoiskua pyöräilyn hyödyistä. Pyöräily on liikuntamuotona erinomainen kunnon kohottaja. Se ylläpitää ja kehittää sydämen ja verenkiertoelimistön kuntoa sekä suorituskykyä.

Puoli tuntia reipasta pyöräilyä useampana päivänä viikossa, vähintään kymmenen minuutin jaksoissa vähentää sydän- ja verisuonisairauksien, diabeteksen ja korkean verenpaineen kehittymisen riskiä sekä auttaa veren rasvakoostumuksen ja kehon painon säätelyssä. Nautinnollisia kilometrejä kesälle!

MAINOS
Edellinen artikkeliKehittämisrahaston apurahoja jaettiin kulttuurille
Seuraava artikkeliShenyanginista Lehtimäelle kotiutunut Liu Eteläaho tarttui toimeen koronan vastaisessa taistelussa