24.7 C
Alajärvi
maanantai 27.5.2024
MAINOS

Kevään 2020 ylioppilaat

Kevään 2020 ylioppilaita alueeltamme!

Lappajärven lukio: Angervisto Tessa, Aronen Tuomas, Haavisto Johannes, Hanhisalo Hulda, Kangas Salla, Kangastie Sakarias, Korri Juho, Kujala Eveliina, Kujala Helmi, Lamminen Jenny, Laurila Aleksi, Laurila Mira, Luoma Olivia, Mäkelä Miika, Mäki Sonja, Olli Henna, Syväjärvi Aino (kaksoistutkinto), Tenhunen Juho, Turpeinen Tuomas, Viitasalo Martti ja Väkeväinen Johannes.

MAINOS

Alajärven lukio: Ahonen Salla, Ainonen Olivia, Alanen Santtu, Borisov Anfisa, Etula Jussi, Haapa-aho Veeti, Hosiokangas Oona, Huvila Emma, Huvila Lotta, Hägg Patrik, Hänninen Vilma, Ihamäki Lauri. Kamppinen Moona, Kangastupa Inka, Kivikangas Annika, Kivikangas Timoteus, Koivisto Anna, Koppelomäki Emma, Laasala Juho, Laasala Roni, Leppäaho Oskari, Levijoki Veera, Luoma-aho Tuomas, Maunula Janica, Maunula Jessica, Mertaniemi Eetu, Miettinen Arttu, Ojajärvi Joeli, Peltokangas Emmi-Noora, Peltokangas Solja, Peltola Jeremias, Penttilä Krista, Ranta Otto, Rentola Maaria, Rintala Jaakko, Saarenmaa Sofia, Salmenautio Nikolas, Salo Anttoni, Salo Jesperi, Salonen Veera, Saukko Eemeli, Sillanpää Anna, Siltala Vili, de Silva Kristoffer, Sippola Matias, Sippola Sonja, Syrjälä Elisa, Syrjäniemi Elias, Toppinen Outi, Uusitupa Valtteri, Vähäkangas Juho, Vähälä Akseli, Väliaho Roosa ja Yli-Juuti Joel.

Vimpelin lukio: Anttila Aaro, Havinen Eveliina, Kalliokoski Sofia , Karjalainen Pinja , Kataja Neea, Koskela Inga , Laitila Henri, Lakaniemi Matias, Lassila Anniina, Lehto Paulus, Leppäniemi Vilma, Luoma-aho Jaakko, Mäenpää Jimi-Jaakko, Nieminen Tatu, Rehula Santeri , Riihimäki Iida, Ruuska Perttu, Salmi Kaisa, Shemeikka Roosa, Sillanpää Noora , Toppinen Veera, Turpela Ilona, Vesala Juuso ja Vihriälä Mikko.

Kuortaneen lukio ja urheilulukio, kuortanelaiset uudet ylioppilaat: Ahola Eerika,
Ala-Vannesluoma Heli, Heinonen Laura, Lampi Johanna, Lantela Aleksi, Lehto Heli, Luukkainen Aliisa, Niemi Jussi, Peltokangas Venla, Rantanen Emilia, Saarimaa Jonna, Salo Aada, Santanen Milla, Sepponen Sofia, Vainionpää Taru, Vihma Heikki, Viitanen Sebastian, Wasastjerna Erik, Wasastjerna Sonja ja Yli-Hannuksela Saga.

Kaustisen musiikkilukio: Lampela Anna, Perho ja Lappi Suvi-Tuuli, Vimpeli.

Helsingin luonnontiedelukio: luonnontiedelinja Ville Luoma, Helsinki (Soini).

Porin Lyseon lukio: Anneliina Haukkala.

Seinäjoen lukio: aikuislinja, kaksoistutkinto Niilo Turja, Alajärvi.

Tampereen Yhteiskoulun lukio: Jemina Saarela Alajärvi.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät