-6.7 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

UFF:n vaatekeräys jatkuu jälleen normaalisti kaikissa Rinki-ekopisteissä

Ringin yhteistyökumppani UFF jatkaa jälleen vaatekeräystä kaikkialla Suomessa normaaliin tapaan. Myös kaikkiin Rinki-ekopisteiden vaatekeräyslaatikkoihin voi palauttaa lahjoituksia. Pakkauskeräys toimii edelleen kaikilla Rinki-ekopisteillä normaalisti.

Kuluttajat voivat jälleen lahjoittaa vaatteita UFF:n vaatekeräykseen. Keräyslaatikoiden poikkeustilanteesta kertovat tiedotteet poistuvat viikon sisällä ja kuluttajat voivat huoletta jo lahjoittaa vaatetta keräykseen.

MAINOS

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne vaatekeräyksessä on helpottanut, joten kerättyjen vaatteiden käsittely ja toimittaminen eteenpäin myymälöihin ja tukkumyyntiin toimii taas. Myös muiden vaatekerääjien, Reccin ja Fidan, toiminta jatkuu Rinki-ekopisteissä normaalisti.

UFF kerää vaatteita noin 570 Rinki-ekopisteessä ympäri Suomen. Tämän lisäksi UFF kerää vaatteita muilla keräyspisteillään.

Vaatelahjoituksia ei saa jättää maahan

Vaatekeräyspisteiden tyhjennyksessä voi edelleen ilmetä ruuhkaa tai keräyslaatikot voivat olla epätavallisen täysiä. Vaatelahjoituksia ei saa missään tilanteissa jättää maahan, jotta ne eivät leviä ympäristöön, eivätkä joudu jätteisiin.

UFF ohjeistaa säilyttämään vaatelahjoitukset kotona kuivassa tilassa niin kauan, kunnes keräysastiaan mahtuu jälleen uusia lahjoituksia.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät