Kirkot auki Alajärvellä kesän ajan

50
Mainos[adrotate banner="3"]

– Ihan sydämeen sykähtää, kun kirkko on auki, huudahti eräs hautausmaalla vierailija kuullessaan, että poikkeustilakeväästä huolimatta on avoimet ovet kirkossa.

Varsinainen tiekirkkotoiminta on valtakunnallisesti ”jäädytetty”, mutta kukin seurakunta voi toimia kesän ajan omatoimisesti yleisöä palvellen edelleen valtioneuvoston ja kirkkohallituksen turvallisuussääntöjä noudattaen.

Kuuntelija kirkossa

MAINOS

Viitisen vuotta Alajärven kirkossa on ollut aika ajoin kuuntelija ja niin toimitaan nytkin. Kaikki vapaaehtoiset lähimmäisenpalveluun innostuneet ja uudet voivat ilmoittautua tiekirkon yhdyshenkilö Tiina Akomeahille halustaan edelleen toteuttaa tätä tehtävää, p. 050 5669650.

Alajärven kirkkokesä avautuu 9.6.-14.8. ja on nyt arkena toteutettava eli maanantaista torstaisin kello 11-16, alkukesän päivystää opas Alajärven kirkossa ja loppukesän järjestöt, kun heidän mahdollisuuksiaan kartoitetaan.

Alajärvellä on kirkossa info järjestöjen edutajille maanantaina 8.6. kello 13. Mukana Tiina Akomeah ja suntio.

Lehtimäen kappelin kirkko auki

Lehtimäen kirkon ovet tullaan pitämään pari kertaa viikossa auki 8.6.-14.8. välisenä ajanjaksona mahdollisuuksien mukaan, myös kappelin kirkosta voi bongata kuuntelijan aika ajoin.

Ulla Jokinen on luvannut tarvittaessa hoitaa opastuksen kesän aikana, jos niin toivotaan, p. 050 361 8692.

Lehtimäen kirkkokesän tiedotuksia voi seurata kirkollisista, kun päivät ja kellonajan tarkentuvat.

Tiina Akomeah

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa