1.6 C
Alajärvi
sunnuntai 25.2.2024
MAINOS

Alajärven nimikkolintu ilahduttaa pian tiellä liikkujia

Alajärven nimikkolintu sinitiainen pääsee VT16 varrelle tuleviin Alajärvi mainoskyltteihin. Kyltit on tarkoitus saada paikalle kesäkuun aikana ja kooltaan ne ovat 4,5 x 9 metriä.

Tienvarsikyltit ovat taiteilija Seppo Leinosen käsialaa, joka on tunnettu kuvittaja luonto- ja ympäristöaiheisilla, usein myös humoristisilla töillään. Alajärven töissä haettiin positiivistä ilmettä, sekä ennen kaikkea mieleenpainuvaa tienvarsimainosta.

MAINOS

Neljä erilaista sinitiaiskuvaa tuovat esiin Alajärven tunnetuimpia asioita. Kahdessa kuvassa sinitiainen esittelee Alajärven hienoja monipuolisia liikuntamahdollisuuksia Ankkurit yleisurheilukentällä ja Alajärven hienossa uima- ja monitoimihallissa.

Kolmannessa kuvassa sinitiainen on Alajärven kaupungintalon edessä, joka on yksi yhdestätoista Akateemikko Alvar Aallon suunnittelemasta kohteesta Alajärven Aalto-keskuksessa.

Neljäs kuva tuo esiin Etelä-Pohjanmaan alueellisen vastuumuseon Nelimarkka-museon, joka on alajärveläisen taiteilija-professori Eero Nelimarkan rakennuttama tunnettu kohde Alajärvellä.

Alajärven kaupunginjohtaja Vesa Koivunen toteaa, että Seppo Leinonen on onnistunut tuomaan töissään hyvin esiin positiivisen ja eteenpäin suuntaavan alajärveläisen tekemisen meiningin.

– Uskon ja toivon, että kaikki tietä pitkin ajavat saavat iloisen mielen nähtyään tien varressa Alajärven nimikkolinnun toivottamassa tervetuloa Alajärvelle tai hyvää matkaa. Toivon, että ohi ajava poikkeaa tutustumaan näihin ja muihin Alajärven kohteisiin paikan päälle.

– Halusimme Sepon avulla hiukan uudenlaista lähestymistapaa kuntien tienvarsimainoksiin ja itse olen tyytyväinen Sepon näkemykseen Alajärven nimikkolintu sinitiaisen ja meidän tunnettujen asioiden yhteensovittamisessa piirroksen avulla.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät